Facebook Pixel Sportdog.gr | Αντεπίθεση ΠΑΟΚ για Μαρινάκη: «Εξηγήσεις στα δικαστήρια – Πώς να συγκριθεί με Σαββίδη;»
| 2018-01-08 21:29:00

Αντεπίθεση ΠΑΟΚ για Μαρινάκη: «Εξηγήσεις στα δικαστήρια – Πώς να συγκριθεί με Σαββίδη;»

Sportdog Team
Αντεπίθεση ΠΑΟΚ για Μαρινάκη: «Εξηγήσεις στα δικαστήρια – Πώς να συγκριθεί με Σαββίδη;»

Μετά τον Γιώργο Σαββίδη πήρε θέση και η ΠΑΕ.

Φούντωσε ξανά η κόντρα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ιβάν Σαββίδη, μετά τις δηλώσεις του πρώτου, όπου έκανε… επίθεση στον ιδιοκτήτη του Δικεφάλου τόσο για θέματα ποδοσφαίρου όσο και για τις επενδύσεις του στην Ελλάδα.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ λοιπόν, μετά την τοποθέτηση του Γιώργου Σαββίδη, έστειλαν και αυτοί το δικό τους μήνυμα τονίζοντας ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να φτιάξει το προσωπικό του προφίλ προς τρίτους, μιας και έχει αντιληφθεί την πίεση προς το πρόσωπό που εξαρτάται κατά κύριο λόγο από τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. 

Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις δηλώσεις Μαρινάκη:

«Είναι εμφανής και κατανοητή η πίεση του κ. Μαρινάκη και του έμμισθου επικοινωνιακού του «στρατού» να φιλοτεχνήσουν το προσωπικό του προφίλ. Αντιλαμβανόμαστε γιατί το έχει ανάγκη, όχι όμως και το λόγο που επιθυμεί να συγκριθεί με τον κ. Σαββίδη.

Ίσως να μπορούσε να το κάνει αν τον ενδιέφερε κι εκείνον να επενδύσει στην ελληνική οικονομία.

Υπό διαφορετικές συνθήκες θα τον καλούσαμε να δώσει εξηγήσεις για τις εμπρηστικές του δηλώσεις στην Ελληνική Δικαιοσύνη, αντιλαμβανόμαστε όμως ότι και τα δικαστήρια έχουν φόρτο εργασίας για να τα απασχολεί μονοπωλιακά ως κατηγορούμενος ο κ. Μαρινάκης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags