Facebook Pixel «Μεταγραφές και πρόκριση στους ομίλους»
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-05 00:27:00

«Μεταγραφές και πρόκριση στους ομίλους»

«Μεταγραφές και πρόκριση στους ομίλους»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Χάβι Γκράθια, όχι μόνο δεν αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο υποβιβασμού της ομάδας, αλλά ζήτησε μεταγραφές και πρόκριση στους ομίλους του Europa League!

«Σήμερα απολαμβάνουμε τη νίκη και το μεγάλο βήμα που κάναμε. Νομίζω πρώτη φορά η ομάδα φτάνει στα play off του Europa League. Εχουμε πολλές μέρες που δουλεύουμε και λίγες για ξεκούραση, Τις επόμενες ημέρες θα κάνουμε προπονήσεις, αλλά θα ξεκουραστούμε και λίγο. Εχουμε μια εβδομάδα για να ξεκουραστούμε και θα περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο, που είναι πιο δύσκολος. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να μπούμε στους ομίλους και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε», τόνισε αρχικά.

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, επισήμανε: «Ηταν η καλύτερη στιγμή για να παίξουν κι άλλοι παίκτες στη Ευρώπη. Πιστεύω ότι αυτό έπρεπε να κάνουμε και να εμπιστευτούμε κι άλλους παίκτες. Ολοι οι παίκτες έδειξαν πως είναι έτοιμοι να φορέσουν τη φανέλα».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν, εν όψει της συνέχειας στην Ευρώπη, θα γίνουν μεταγραφές, απάντησε: «Η Ραντ είναι καλή ομάδα. Νομίζω ότι η Ντιφερντάνζ είναι λίγο κατώτερη από τη Ραντ. Κάναμε δύο παιχνίδια καλά και δεν δυσκολευτήκαμε να σκοράρουμε. Η επόμενη ομάδα θα είναι αρκετά δυνατή. Είμαι της άποψης πως μπορούμε να δυναμώσουμε το ρόστερ και το ξέρει και ο τεχνικός διευθυντής. Θα το δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags