Facebook Pixel Έρχεται φορ στον ΠΑΟΚ, τι γίνεται με Πρίγιοβιτς και Κουλούρη - Sportdog.gr
| 2018-01-08 22:40:00

Έκπληξη στον ΠΑΟΚ, έρχεται φορ στην Τούμπα - Τι γίνεται με Πρίγιοβιτς και Κουλούρη

Sportdog Team
Έκπληξη στον ΠΑΟΚ, έρχεται φορ στην Τούμπα - Τι γίνεται με Πρίγιοβιτς και Κουλούρη

Η ατάκα του Γιώργου Σαββίδη και το πλάνο του Λουτσέσκου.

Η απόκτηση επιθετικού δεν αποτελεί προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει αριστερό μπακ (Αζεβέδο) και «ψάχνεται» για στόπερ (Μολέντο, Κατσερίντι).

Άλλωστε, ο Γιώργος Σαββίδης υποσχέθηκε πρόσφατα ότι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν πρόκειται να πουληθεί (τουλάχιστον τώρα), ενώ  ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος έχει προσφέρει αρκετές λύσεις φέτος στον Δικέφαλο, ενώ παράλληλα είναι ένας παίκτης στον οποίο ο ΠΑΟΚ επενδύει για το μέλλον.

Εντούτοις, τα παραπάνω δεν συνεπάγονται απαραίτητα ότι οι Θεσσαλονικείς δεν θα κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού. Αντιθέτως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, προσανατολίζονται στην απόκτηση ενός «συμπληρωματικού» σέντερ φορ, ο οποίος θα προσθέσει ακόμα περισσότερο βάθος στο ρόστερ της ομάδας στην προσπάθεια που κάνει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο παίκτης που πιθανότατα θα έρθει πολύ δύσκολα θα απειλήσει την θέση του Aλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στη βασική ενδεκάδα, ενώ στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν ούτε να κόψουν τη φόρα του Ευθύμη Κουλούρη, περιορίζοντας τον χρόνο συμμετοχής του. Συνεπώς, θα κινηθούν για ποδοσφαιριστή που θα αναλάβει τον ρόλο του τρίτου ιεραρχικά επιθετικού στο ρόστερ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags