Facebook Pixel Επιμένουν για Μπάμπα και Ολυμπιακό οι Γάλλοι
| 2018-01-08 23:54:00

Ποιος Νασρί; Άλλος Γάλλος στο προσκήνιο για Ολυμπιακό – Τον ξέρει καλά ο Γκαρσία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ποιος Νασρί; Άλλος Γάλλος στο προσκήνιο για Ολυμπιακό – Τον ξέρει καλά ο Γκαρσία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιον επιμένουν να «στέλνουν» στο Λιμάνι;

Οι Γάλλοι έγραψαν νωρίτερα ότι ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στην Αντάλιασπορ για την αγορά Σαμίρ Νασρί, αναγκάζοντας τους Ερυθρολεύκους να πάρουν θέση για το ζήτημα και να διαψεύσουν τα σενάρια.

Στη Γαλλία, ωστόσο, παραμένει για τον Ολυμπιακό στο προσκήνιο ένας άλλος μεσοεπιθετικός, όχι βέβαια του διαμετρήματος και της φήμης του Νασρί.

Συγκεκριμένα, τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες είναι «ζεστοί» για την απόκτηση του Τζόναθαν Μπάμπα της Σεντ Ετιέν.

Πρόκειται για 22χρονο παίκτη, που αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός εξτρέμ, όμως έχει τη δυνανότητα να παίξει τόσο στα αριστερά όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Κατάγεται από την Ακτή Ελεφαντοστού, όμως έχει παίξει σε όλες τα μικρά κλιμάκια της εθνικής Γαλλίας.

Ο Μπάμπα μετρά φέτος 15 συμμετοχές με 5 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ η συνεργαίσια του με τους «Στεφανουά» ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο, κάτι που σημαίνει ότι η Σεντ Ετιέν κινδυνεύει να τον χάσει χωρίς χρήματα εάν δεν τον πουλήσει άμεσα ή δεν του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Στα συν του παίκτη συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι ο Όσκαρ Γκαρσία τον γνωρίζει, καθώς οι δυο τους συνυπήρξαν πέρυσι στη Σεντ Ετιέν.

Δείτε τον Τζόναθαν Μπάμπα σε δράση:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags