Facebook Pixel Σκέφτεται να δώσει δανεικό τον Μήτρογλου η Μαρσέιγ
| 2018-01-09 00:08:00

Άσχημη εξελίξη για Μήτρογλου στη Μαρσέιγ!

Sportdog Team
Άσχημη εξελίξη για Μήτρογλου στη Μαρσέιγ!

Από το κακό στο χειρότερο πάει ο διεθνής φορ στη Μασσαλία...

Ο Κώστας Μήτρογλου αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Μαρσέιγ με 15.000.000 ευρώ, όμως οι εμφανίσεις του δεν έχουν δικαιολογήσει το ποσό που ξόδεψαν οι Μασσαλοί για χάρη του, ενώ έφτασε στο σημείο να αποδοκιμαστεί από τους φιλάθλους της ίδιας του της ομάδας σε πρόσφατο παιχνίδι για το Κύπελλο Γαλλίας.

Στη Μαρσέιγ δεν ξέρουν τι να κάνουν με τον Μήτρογλου και μάλιστα ο ραδιοφωνικός σταθμός «RMC» μετέδωσε ότι οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν ως δανεικό!

Επισημαίνεται δε ότι τα αποδυτήρια της ομάδας είναι διχασμένα για την κακή απόδοση του Έλληνα φορ, με κάποιους συμπαίκτες του να θεωρούν ότι οφείλεται σε κακή ψυχολογία και άλλους να υποστηρίζουν ότι είναι προϊόν ελλιπούς προσαρμογής. Όσο για τον προπονητή, Ρούντι Γκαρσία, φέρεται να έχει χάσει την υπομονή του και να μην είναι αντίθετος πλέον στο ενδεχόμενο δανεισμού του Μήτρογλου για να βρει ξανά τον καλό του εαυτό.

Μάλιστα, το «RMC» επικαλείται μια μαρτυρία ανθρώπου των αποδυτηρίων της Μαρσέιγ, ο οποίος φέρεται να είπε τα εξής: «Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να πούμε μπροστά στα μικρόφωνα. Αλλά δεν πρέπει να κοροϊδεύουμε.

Θέλουμε να τον βοηθήσουμε, αλλά μερικές φορές έχουμε την αίσθηση πως παίζουμε με 10 όταν ο Μήτρογλου βρίσκεται στο γήπεδο. Κι όταν ο κόουτς τον αντικατέστησε, ξέραμε ότι το γήπεδο πρόκειται να αποδοκιμάσει. Είναι σκληρό, αλλά κανείς δεν εξεπλάγη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags