Facebook Pixel Sportdog.gr | Σοβαρές καταγγελίες για «στημένα» ματς - «Ρουκέτες» από γνωστό ποδοσφαιριστή!
| 2018-01-09 11:27:00

Σοβαρές καταγγελίες για «στημένα» ματς - «Ρουκέτες» από γνωστό ποδοσφαιριστή!

Sportdog Team
Σοβαρές καταγγελίες για «στημένα» ματς - «Ρουκέτες» από γνωστό ποδοσφαιριστή!

«Υπάρχουν ομάδες που όταν δεν έχουν στόχο, δίνουν τα παιχνίδια»!

Ο παίκτης του Απόλλωνα Λεμεσού, Ζοάο Πέδρο, μίλησε στην Πορτογαλία για το πρωτάθλημα της Κύπρου αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για στημένα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζοάο Πέδρο στο maisfutebol για την Κύπρο και το κυπριακό πρωτάθλημα: «Η Λεμεσός είναι η ωραιότερη πόλη της Κύπρου, χωρίς αμφιβολία. Στα ντέρμπι υπάρχει πάντα ωραία ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοι ζουν το ποδόσφαιρο με τρόπο διαφορετικό από ό,τι είχα συνηθίσει. Αισθάνομαι την αγάπη όλου του κόσμου, αν και υπάρχουν και προβλήματα. Για παράδειγμα το παιχνίδι ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ διεκόπη για μία ώρα, γιατί πετούσαν κροτίδες. Πέρυσι οι οπαδοί της Ανόρθωσης μπήκαν στο γήπεδο και κερδίσαμε τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά. Συμβαίνουν κι αυτά πού και πού.

Υπάρχουν ομάδες που όταν δεν έχουν κάποιο στόχο, δίνουν τα παιχνίδια. Είναι κάτι που υπάρχει εδώ στο ποδόσφαιρο και ίσως λίγο περισσότερο από ό,τι σε άλλα πρωταθλήματα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον ΑΠΟΕΛ, γιατί ξέρουμε ότι ελέγχει κάποια παιχνίδια με μικρότερες ομάδες. Ξεκινήσαμε με δύο στόχους φέτος, να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, κάτι που ο πρόεδρος επιθυμεί από τότε που ανέλαβε, εδώ και πέντε χρόνια. Είμαστε σε καλό δρόμο, στην τέταρτη θέση, 4 βαθμούς από την κορυφή».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags