Facebook Pixel Sportdog.gr | Βγήκε μπροστά για Μήτρογλου: «Δουλεύει σκληρά, δεν κοροϊδεύει τον κόσμο»
| 2018-01-09 14:36:00

Βγήκε μπροστά για Μήτρογλου: «Δουλεύει σκληρά, δεν κοροϊδεύει τον κόσμο»

Sportdog Team
Βγήκε μπροστά για Μήτρογλου: «Δουλεύει σκληρά, δεν κοροϊδεύει τον κόσμο»

Το χρειαζόταν αυτό ο Έλληνας φορ...

Ο "πιστολέρο" περνάει πολύ δύσκολες μέρες στη Μασσαλία, αφού μετά το γενικότερο αρνητικό κλίμα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα προς το πρόσωπό του, ήρθαν και οι αποδοκιμασίες από τους φίλους της Μαρσέιγ, στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του. 

Ο αρχηγός της ομάδας πάντως, Ντιμίτρι Παγιέ ρωτήθηκε σχετικά για την αντιμετώπιση που έχει ο συμπαίκτης του κι έσπευσε να τον υπερασπιστεί. 

«Δεν είναι εύκολο γήπεδο το Βελοντρόμ. Ο Κώστας προσπαθεί καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, δουλεύει σκληρά. Δεν κοροϊδεύει τον κόσμο και το παλεύει πολύ. Προσωπικά με κουράζει αυτή η κατάσταση με τις αποδοκιμασίες. Είμαστε δίπλα του, είμαστε εδώ για να τον στηρίξουμε. Τον βλέπουμε όλη την εβδομάδα, ξέρουμε τις ικανότητές του, γνωρίζουμε τι αξίζει. Ελπίζω να μπορέσει να δείξει γρήγορα τα προσόντα του σε κάποιο παιχνίδι. Ο Μήτρογλου μπορεί να γίνει ένας σπουδαίος επιθετικός στη Μαρσέιγ το επόμενο διάστημα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γάλλος άσος για τον "πιστολέρο", ο οποίος ακούγεται ολοένα και περισσότερο ότι οδεύει προς δανεισμό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags