Facebook Pixel Sportdog.gr | Πανιώνιος ο πρώτος! Άνετα στα προημιτελικά και περιμένει αντίπαλο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-01-09 16:56:00

Πανιώνιος ο πρώτος! Άνετα στα προημιτελικά και περιμένει αντίπαλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πανιώνιος ο πρώτος! Άνετα στα προημιτελικά και περιμένει αντίπαλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Κυανέρυθροι νίκησαν 1-0 και στην Κρήτη τον ΟΦΗ και με συνολικό σκορ 3-0, έγιναν η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πανιώνιος έχει η πρώτη -χρονικά- ομάδα που προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Έχοντας το αβαντάζ από το 2-0 του πρώτου αγώνα, οι Νεοσμυρνιώτες πέρασαν νικηφόρα και από το «Γεντί Κουλέ» επικρατώντας του ΟΦΗ με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Σπιριντόνοβιτς στο 28ο λεπτό.

Το δυνατό ξεκίνημα του ΟΦΗ δεν πτόησε τον Πανιώνιο, ο οποίος «καθάρισε» την υπόθεση-πρόκριση πριν ακόμη συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο του αγώνα. Συγκεκριμένα, στο 28ο λεπτό ο Σπιριντόνοβιτς βγήκε στην αντεπίθεση, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Στρέζου.

Οι δύο προπονητές, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η... πλάστιγγα της πρόκρισης είχε γείρει οριστικά προς την πλευρά των φιλοξενουμένων, έδωσαν την ευκαιρία σε νέους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές (Κοντογιάννης, Οικονομίδης, Βουκελάτος, Σταυρόπουλος) να πάρουν αγωνιστικές εικόνες και εμπειρίες.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Φαζός (53' Πλευράκης), Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κοιλιάρας, Νάστος, Παπαστεριανός (71' Κοντογιάννης), Παπατόλιος (83' Μονιάκης), Κουτσιανικούλης, Μάνος.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Γκιοατά (58' Σταυρόπουλος), Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης, Πινιώτης, Μασούρας (46' Βουκελάτος), Σπιριντόνοβιτς (67' Οικονομίδης), Γεσίλ.

Διαιτητής: Στυλιαράς (σύνδεσμος Αιτωλοακαρνανίας)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags