Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο: Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ και τώρα κάνει μεταγραφή 25 εκατ. ευρώ!
| 2018-01-10 09:19:00

Απίστευτο: Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ και τώρα κάνει μεταγραφή 25 εκατ. ευρώ!

Sportdog Team
Απίστευτο: Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ και τώρα κάνει μεταγραφή 25 εκατ. ευρώ!

Παλιός μεταγραφικός στόχος του Δικεφάλου για... colpo grosso!

Πρόκειται για τον 25χρονο δεξιό εξτρέμ της Μπολόνια, Σιμόνε Βέρντι (20 συμμετοχές, 6 γκολ, 5 ασίστ φέτος), ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Νάπολι, που συμφώνησε με την ομάδα του για να τον αγοράσει, όπως γράφει το thessports.gr.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, Νάπολι και Μπολόνια συμφώνησαν στα 25 εκατομμύρια ευρώ για τον Βέρντι, με την Νάπολι να αγοράζει και το Αμάτο Τσικιρέτι από την Μπενεβέντο, και να τον παραχωρεί δανεικό στην Μπολόνια.

Η μεταγραφή δεν έχει κλείσει ακόμη διότι το σκέφτεται ο 25χρονος επιθετικός, που φοβάται ότι ίσως στη Νάπολι (λόγω Καγιεχόν) δεν θα έχει τον χρόνο συμμετοχής, που έχει στην Μπολόνια.

Ο Βέρντι προέρχεται από τις ακαδημίες της Μίλαν, τη σεζόν 2015-16 είχε παίξει δανεικός στην Κάρπι που ανέβηκε στην Σέριε Α και στο τέλος εκείνης της σεζόν προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έψαξε την περίπτωσή του και είχε επαφές με τον ατζέντη του.

Τότε η Μίλαν αξίωνε 1.500.000 ευρώ για να τον πουλήσει. Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε με τον ποδοσφαιριστή τον Μάιο του 2016, αλλά δεν προχώρησε τελικά, αφού ο παίκτης δεν φαινόταν πολύ... ζεστός στο να έρθει στην Ελλάδα και ο Βέρντι πωλήθηκε στην Μπολόνια.

Μετά τη φετινή σεζόν, η αξία του εκτοξεύτηκε και πλέον έφτασε στα 25 εκατομμύρια ευρώ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags