Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιβεβαίωση Sportdog.gr: Τότε «σκάει» η νέα προσφορά για Πρίγιοβιτς!
| 2018-01-10 17:22:00

Επιβεβαίωση Sportdog.gr: Τότε «σκάει» η νέα προσφορά για Πρίγιοβιτς!

Sportdog Team
Επιβεβαίωση Sportdog.gr: Τότε «σκάει» η νέα προσφορά για Πρίγιοβιτς!

Ραγδαίες εξελίξεις με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ!

Το θέμα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μονοπωλεί την επικαιρότητα του ΠΑΟΚ εξαιτίας του ενδιαφέροντος που έχει δείξει η γαλλική Ρεν για τον παίκτη, η οποία μάλιστα έχει ήδη προχωρήσει στην κατάθεση επίσημης πρότασης.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο Δικέφαλος απέρριψε προσφορά ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο οι Γάλλοι δεν το βάζουν κάτω, αφού αναμένεται να επανέλθουν άμεσα με βελτιωμένη πρόταση.

Πράγματι, τις πληροφορίες του Sportdog.gr επιβεβαιώνει και η «Equipe»!

Η γαλλική εφημερίδα κάνει λόγο για βελτιωμένη προσφορά της Ρεν, την οποία μάλιστα αναμένουν στον ΠΑΟΚ μέσα στις επόμενες 48 ώρες!

«Ο Ολιβιέ Λετάνγκ έχει θέσει έναν σαφή στόχο τις τελευταίες ημέρες: την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς», τονίζει η γαλλική εφημερίδα αναφορικά με τις κινήσεις του προέδρου της Ρεν, προσθέτοντας ότι «θα πρέπει να γίνει πιο πιεστικός».

«Ο Σέρβος διεθνής ενδιαφέρεται για να γίνει μέλος της ομάδας από τη Βρετάνη», επαναλαμβάνει η «Equipe» υποστηρίζοντας πως «από ελληνικές πηγές, ο ΠΑΟΚ που απέκτησε πριν από ένα χρόνο τον παίκτη, περιμένει μια νέα βελτιωμένη πρόταση εντός 48 ωρών».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags