Facebook Pixel Ο Βρουσάι «έφτιαξε» τον κόσμο και τον Γκαρσία!
| 2018-01-10 18:24:00

Δεν ήταν μόνο ο Μιραλάς – Ο άγνωστος πιτσιρικάς που «έφτιαξε» κόσμο και Γκαρσία!

Sportdog Team
Δεν ήταν μόνο ο Μιραλάς – Ο άγνωστος πιτσιρικάς που «έφτιαξε» κόσμο και Γκαρσία!

Ποιοι έστειλαν μήνυμα στον νέο προπονητή;

Με το δεξί ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό ο Όσκαρ Γκαρσία, καθώς στο ντεμπούτο του νίκησε με 2-0 στο ματς Κυπέλλου τον Πλατανιά και εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, την οποία βέβαια είχε… καθαρίσει από το πρώτο ματς ο Τάκης Λεμονής.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού πάντως είδε πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του και σίγουρα θα απέκτησε καλύτερη εικόνα για την ομάδα του, ενώ θα απέκτησε και έξτρα… πονοκέφαλο λόγω της καλής εμφάνισης παικτών που δεν υπολογίζονταν μέχρι πρότινος.

Ο λόγος για τον Σεμπά, ο οποίος έπαιξε 90λεπτο και όπως σας έγραψε το sportdog.gr και σε προηγούμενο κείμενο, ήταν ορεξάτος και από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου, ενώ πολύ καλό ματς έκανε και ο Μάρτινς. Ο Πορτογάλος πήρε φανέλα βασικού στα χαφ, ως δίδυμο με τον Ζιλέ και τα πήγε εξαιρετικά, βγάζοντας τρεξίματα στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά δίνοντας βοήθειες στην κυκλοφορία της μπάλας. Συνολική είχε θετική εικόνα στο 90λεπτο που έβγαλε, ενώ ολόκληρο το ματς έπαιξε και ο Φιγκέιρας, ο οποίος πάντως είναι φευγάτος!

Από εκεί και πέρα και φυσικά εκτός του Κέβιν Μιραλάς (για το ντεμπούτο του οποίου μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ΕΔΩ), από το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά, καλό είναι να κρατήσουμε το όνομα του Βρουσάι, ο οποίος μπορεί να μπήκε αλλαγή στο 85’, όμως κατάφερε να ξεχωρίσει.

Ο 19χρονος Αλβανός, που είχε μπει για πρώτη φορά σε αποστολή της πρώτης ομάδας φέτος στο ματς Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό από τον Τάκη Λεμονή, χρησιμοποιήθηκε ως αριστερό εξτρέ, σαν αντι-Μιραλάς δηλαδή και πρόλαβε μάλιστα να δώσει και την ασίστ στο 2-0 του Τζούρτζεβιτς.

Ο Βρουσάι είναι ένας από τους μικρούς που θα πάρουν κι άλλες ευκαιρίες προσεχώς, κάτι που δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει με τον Ανδρούτσο. Ο Έλληνας άσος έπαιξε σήμερα ως εξτρέμ, που δεν είναι η θέση του και δεν κατάφερε να δείξει κάτι ιδιαίτερο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags