Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο μπάχαλο με Μολέντο - Ποιος προσπαθεί να την... φέρει στον ΠΑΟΚ
| 2018-01-10 20:20:00

Απίστευτο μπάχαλο με Μολέντο - Ποιος προσπαθεί να την... φέρει στον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Απίστευτο μπάχαλο με Μολέντο - Ποιος προσπαθεί να την... φέρει στον ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση και οι τελευταίες εξελίξεις.

Το θέμα του Ροντρίγκο Μολέντο και της επικείμενης πώλησής του από τον Παναθηναϊκό δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, αφού στην υπόθεση εμπλέκονται τέσσερις διαφορετικές πλευρές, και όπως είναι λογικό η καθεμία κοιτάζει να διασφαλίσει το συμφέρον της.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, και να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από την κίνησή αυτή. Μπορεί να έχουν «ναυαγήσει» οι ελπίδες των Πρασίνων να πάρουν τα χρήματα που αξίωναν πριν λίγο καιρό (περίπου 1,5 εκατ. ευρώ), ωστόσο πλέον κινούνται ρεαλιστικά και προσπαθούν τουλάχιστον να μην χάσουν τζάμπα το μεγαλύτερο περιουσιακό τους στοιχείο.

Το Τριφύλλι ήθελε να δώσει τον Μολέντο στον ΠΑΟΚ, όμως ο ίδιος ο παίκτης υπέγραψε προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ. Μάλιστα οι Βραζιλιάνοι τον καπάρωσαν ήδη για το καλοκαίρι, ανακοινώνοντας επίσημα την απόκτησή του, με συμβόλαιο που θα έχει ισχύ από την 1η Ιουλίου.

Αυτό είναι και ο λόγος που προέκυψε η έντονη φημολογία ότι οι Πράσινοι θα παραχωρήσουν τον παίκτη στον Δικέφαλο ως δανεικό αντί 500.000 ευρώ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα του ΠΑΟΚ το αν θα θελήσει να διαπραγματευτεί με τους Βραζιλιάνους την αγορά του παίκτη ή να τον αφήσει να φύγει.

Το παραπάνω σενάριο μπορεί να διαψεύστηκε από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου, ωστόσο είναι προφανές ότι μια τέτοια εξέλιξη θα συνέφερε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, το Τριφύλλι οικονομικά και τον ΠΑΟΚ αγωνιστικά.

Οι Πράσινοι θα πάρουν κάποια χρήματα που τόσο πολύ έχουν ανάγκη, ενώ ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει έναν στόπερ πρώτης γραμμής στην προσπάθεια που κάνει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και εν συνεχεία να αποφασίσει αν θέλει να τον αγοράσει ή όχι.

Σε οικονομικό επίπεδο, πάντως, τα δεδομένα δεν είναι τόσο ευνοϊκά για τον Δικέφαλο, ο οποίος θα χρειαστεί να πληρώσει περισσότερα χρήματα από όσα αρχικά υπολόγιζε για τον Μολέντο. Συνεπώς, αυτοί που πραγματικά θα… τρελαθούν εάν επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι οι άνθρωποι της Ιντερνασιονάλ, οι οποίοι μπορούν να πιάσουν τους πάντες… κορόιδα, αποκτώντας έναν παίκτη με μηδενικό κόστος και εν συνεχεία να τον πουλήσουν, δίχως να έχει φορέσει ποτέ την φανέλα της ομάδας τους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags