Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε ποιον… χρέωσε τον αποκλεισμό ο Ουζουνίδης
| 2018-01-10 21:35:00

Σε ποιον… χρέωσε τον αποκλεισμό ο Ουζουνίδης

Sportdog Team
Σε ποιον… χρέωσε τον αποκλεισμό ο Ουζουνίδης

Η ατάκα για τις συνθήκες και τα χαζά γκολ.

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το δεύτερο ματς με τη Λαμία στη Λεωφόρο, αν και τόνισε πως οι πολλές τελικές που έφτιαξε η ομάδα του, αποτελούν μία ευχάριστη είδηση.

Σχετικά με τα αίτια του αποκλεισμού, ο κόουτς του Παναθηναϊκού θυμήθηκε τα όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι, όπου το Τριφύλλι είχε ηττηθεί με το βαρύ 4-1.

«Πάντα μας μένει πικρή γεύση όταν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός. Πληρώσαμε το πρώτο παιχνίδι, τις συνθήκες που υπήρχαν στην Λαμία και τα χαζά γκολ που δεχθήκαμε τότε. Μας έμεινε η προσπάθεια σήμερα, ξέρουμε ποιο είναι το πρόβλημα, τα είπαμε και την Κυριακή. Κάναμε 10-11 τελικές στο πρώτο ημίχρονο, αν βάζαμε γκολ σε εκείνο το σημείο θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Προσπαθήσαμε να προκριθούμε, δεν τα καταφέραμε, πρέπει να συνεχίσουμε», δήλωσε ο 49χρονος προπονητής στην κάμερα του Cosmote Sport TV μετά τη λήξη του αποψινού αγώνα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Από την πλευρά του ο Μπάμης Τεννές σημείωσε: «H άνοδος της ομάδας και η σημερινή ημέρα είναι οι πιο σημαντικές ημέρες στην ιστορία. Τα παιδιά έγραψαν μια σκληρή σελίδα στην ιστορία της ομάδας. Θα επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και θα δούμε στο Κύπελλο έπειτα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags