Facebook Pixel Sportdog.gr | «Θηρίο» στο στόχαστρο του Ολυμπιακού; Τον συνδέουν με δίμετρο επιθετικό!
| 2018-01-10 22:25:00

«Θηρίο» στο στόχαστρο του Ολυμπιακού; Τον συνδέουν με δίμετρο επιθετικό!

Sportdog Team
«Θηρίο» στο στόχαστρο του Ολυμπιακού; Τον συνδέουν με δίμετρο επιθετικό!

Ποιος είναι και τι συμβαίνει με τους Πειραιώτες;

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ενημέρωσε μέσω του Κώστα Καραπαπά ότι δεν προτίθεται να κάνει άλλη μεταγραφή τον Ιανουάριο, ωστόσο οι Γάλλοι έχουν… διαφορετική άποψη, αφού επιμένουν να συνδέουν τους Πειραιώτες με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Το τελευταίο σενάριο προκύπτει από το «RMC», το οποίο υποστηρίζει ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν στο στόχαστρό τους τον Λασινά Τραορέ.

Πρόκειται για επιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος ξεχωρίζει για το γεγονός ότι παραπέμπει σε… μπασκετμπολίστα με ύψος 2.03!

Ο Τραορέ ανήκει στην Μονακό, αλλά παίζει ως δανεικός στην Αμιάν. Στη γαλλική ομάδα, όμως, δεν έχει προσαρμοστεί αφού δεν έχει σκοράρει σε 11 συμμετοχές και φέρεται να επιθυμεί να αποχωρήσει. Το συμβόλαιό του με τη Μονακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και το μέλλον του θεωρείται αβέβαιο, αφού οι Μοναγέσκοι δύσκολα θα τον κρατήσουν.

O υψηλόσωμος φορ είναι 27 ετών και παίζει στην Ευρώπη από το 2008, έχοντας αγωνιστεί κατά σειρά σε Κλουζ, Κούμπαν Κρασνοντάρ, Ανζί, Έβερτον, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σπόρτινγκ Χιχόν, Μονακό και Αμιάν. Επίσης έχει 13 ματς και 5 γκολ με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Δείτε τον σε δράση:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags