Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονίζει ο Αμπιντάλ: «Με είδαν σαν πτώμα - Τι μου είπε ο Μέσι»!
Ποδόσφαιρο
| 2018-01-10 23:20:00

Συγκλονίζει ο Αμπιντάλ: «Με είδαν σαν πτώμα - Τι μου είπε ο Μέσι»!

Sportdog Team
Συγκλονίζει ο Αμπιντάλ: «Με είδαν σαν πτώμα - Τι μου είπε ο Μέσι»!

Κατάθεση ψυχής από τον Γάλλο για την μάχη του με τον καρκίνο!

Ο Ερίκ Αμπιντάλ αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες που πέρασαν ποτέ από το ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι μόνο λόγω της τεράστιας καριέρας του, αλλά και για όσα τον δίδαξε η σκληρή μάχη με τον καρκίνο, στην οποία θριάμβευσε.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δίνει συχνά συγκλονιστικές συνεντεύξεις αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του, με την πιο πρόσφατη, στο «Canal+», να μην αποτελεί εξαίρεση.

Ο Αμπιντάλ θυμάται την περίοδο που έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο όταν ήταν ακόμα παίκτης της Μπαρτσελόνα. Θυμάται τις αντιδράσεις των συμπαικτών του και την ατάκα του Λιονέλ Μέσι, ενώ περιγράφει το πώς έκλαιγε σαν παιδί πριν τον επισκεφθεί ο Τιερί Ανρί στο νοσοκομείο γιατί δεν ήθελε να τον δει σε αυτή την κατάσταση!

«Ήμουν πολύ αδύνατος και, θυμάμαι, πριν από ένα παιχνίδι είχα φτιάξει ένα βίντεο, το οποίο έστειλα στους συμπαίκτες μου, για να τους ενθαρρύνω και να τους υποστηρίξω. Ξέρετε τι μου είπε ο Μέσι; Μου είπε ''σταμάτα να στέλνεις τέτοια πράγματα, γιατί μας πονάς. Δεν είδα ποτέ την απάντηση και είπα στους συμπαίκτες μου να κάνουν κουράγιο, και μου απάντησαν ότι με είδαν σαν πτώμα και αυτό στενοχώρησε πολύ όλη την ομάδα», τόνισε!

«Είναι ένας πόνος χαραγμένος σε όλη μου τη ζωή. Ήταν ανυπόφορο, σαν μαχαιριά. Όταν ο γιατρός μού είπε ότι θα πρέπει να ξαναμπώ για επέμβαση, χάρηκα. Ήταν ένα πλήγμα που δεν επιθυμώ κανείς να νιώσει», υπογράμμισε ο Αμπιντάλ.

Και τέλος, συμπλήρωσε: «Όταν με επισκέφθηκε ο Τιερί Ανρί στο νοσοκομείο, έκλαιγαν σαν μικρό παιδί. Δεν ήθελα να με δει σε αυτή την κατάσταση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags