Facebook Pixel Διπλό «μπαμ» από Μαρινάκη, έρχεται «νέος Μιραλάς» στον Ολυμπιακό - Sportdog.gr
| 2018-01-11 09:43:00

Kαι πού να δεις τι σου έχει για μετά... Διπλό «μπαμ» από Μαρινάκη, έρχεται «νέος Μιραλάς»!

Sportdog Team
Kαι πού να δεις τι σου έχει για μετά... Διπλό «μπαμ» από Μαρινάκη, έρχεται «νέος Μιραλάς»!

Καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν μπορεί να τον πλησιάσει.

Παρά τα όσα θέλει να περνάει τώρα «προς τα έξω» ο Ολυμπιακός, γεγονός παραμένει ότι στα σκαριά οι Ερυθρόλευκοι έχουν όχι μόνο μία αλλά τουλάχιστον δύο πολύ δυνατές προσθήκες για τον φετινό χειμώνα. Αρκεί να λειτουργήσει γρήγορα και σωστά το πλάνο των αποδεσμεύσεων των παικτών που δεν υπολογίζονται...

Καλώς ή κακώς, το κλειδί των εξελίξεων το κρατούν αυτή τη στιγμή οι παίκτες που βρίσκονται εκτός πλάνων και αυτό κανείς στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να το αγνοήσει. Ιδιαίτερα ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης.  

Ηδη, τη δεδομένη χρονική στιγμή το ρόστερ των πρωταθλητών έχει αυξηθεί κατά τρία πρόσωπα, η απόκτηση των οποίων συνολικά έχει στοιχίσει στην α «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ περίπου 5,5 εκατ. ευρώ. 

Πρόκειται σίγουρα για μια... μυθική επένδυση μεσούσης της περιόδου, που καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν μπορεί να πλησιάσει ούτε κατ’ ελάχιστο.

Μόνο ο Μιραλάς υπολογίζεται πως θα στοιχίσει για τους έξι μήνες του δανεισμού του περί τα 3 εκατ. ευρώ (μισθός παίκτη, εφορία και αμοιβή Εβερτον), ενώ περίπου στο 1 εκατ. ευρώ υπολογίζεται το κόστος της μεταγραφής του Χατζισαφί από τον Πανιώνιο (αγορά του παίκτη και αμοιβές με εφορία έως το τέλος της σεζόν). Παράλληλα, στο 1,5 εκατ. ευρώ έκλεισε η συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση των Ιγκόρ και Πασαλίδη, ασχέτως του ότι αυτή τη στιγμή στο Λιμάνι βρίσκεται μόνο ο Βραζιλιάνος...

Γίνεται αντιληπτό πως επειδή στον Πειραιά δεν βρήκαν ακόμα κάποια... πετρελαιοπηγή ή κρυμμένο χρυσάφι, αυτά τα χρήματα θεωρούνται εξαιρετικά πολλά για μια ομάδα, που πληρώνει πανάκριβα συμβόλαια σε παίκτες τους οποίους δεν παίζουν καθόλου ή έχουν πάψει να υπολογίζονται, όπως είναι οι Εμενίκε, Καρσελά, Μίλιτς, Καπίνο και Βούκοβιτς.

Από όλους αυτούς τους παίκτες, συν τους Μποτία, Πάρντο, Σεμπά και Φιγκέιρας, που φαίνεται πως βρίσκονται σε φάση μετακίνησης από το Λιμάνι, ουδείς έχει αποχωρήσει έως τώρα, με συνέπεια να έχει... φρακάρει το ρόστερ, αλλά και το διαθέσιμο μπάτζετ της ομάδας. Γι’ αυτό το λόγο από τον Ολυμπιακό λένε ότι το ρόστερ έκλεισε.

Θεωρείται σίγουρο όμως, ότι θα «ανοίξουν» θέσεις ξανά για νέες μεταγραφές, αν τελικά γίνουν οι απαραίτητες αποχωρήσεις.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα πάρει σίγουρα έναν γκολτζή εξτρέμ «τύπου Μιραλάς» και όπως ακούγεται πολύ έντονα πλέον και έναν κλασικό «κόφτη», κάτι που βεβαίως σας αποκάλυψε πρώτο το sportdog.gr. Ανοιχτή παραμένει ακόμα και η απόκτηση δεύτερου τερματοφύλακα.    

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags