Facebook Pixel Sportdog.gr | Οικονόμου: «Γι’ αυτό πήγα στον Παναθηναϊκό - Τι μου είπε ο Ουζουνίδης»
| 2018-01-11 19:09:00

Οικονόμου: «Γι’ αυτό πήγα στον Παναθηναϊκό - Τι μου είπε ο Ουζουνίδης»

Sportdog Team
Οικονόμου: «Γι’ αυτό πήγα στον Παναθηναϊκό - Τι μου είπε ο Ουζουνίδης»

Πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον Έλληνα στόπερ.

Ο Βαγγέλης Οικονόμου έχει αποτελέσει το μοναδικό μέχρι στιγμής μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Έλληνας στόπερ μίλησε στη Nova και χαρακτήρισε την πρόταση του Τριφυλλιού ιδιαίτερα δελεαστική, ενώ τόνισε ότι ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος του είπε πως όλοι στον Παναθηναϊκού προσπαθούν ώστε τα πράγματα στην ομάδα να μπουν σε μια σειρά και να βελτιωθεί η κατάσταση.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το αν προτιμάει στόπερ ή μπακ: «Και τις δύο θέσεις μπορώ να τις παίξω καλά, πέρυσι είχα παίξει στόπερ, πρόπερσι που είχα βγει στην καλύτερη 23αδα είχα αγωνιστεί ως μπακ και με τον κύριο Ουζουνίδη είχα παίξει μπακ και στην Σκοτία και τις δύο θέσεις μπορώ να τις παίξω καλά. Στόπερ αισθάνομαι πιο άνετα γιατί έχεις περισσότερους χώρους, αλλά και μπακ μπορώ το ίδιο καλά».

Για το τι σκέφτηκε πριν έρθει στον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα ξέρω ότι Παναθηναϊκός περνά μια δύσκολη περίοδο, μίλησα και με τον προπονητή πριν έρθω και μου είπε ότι προσπαθούν όλα να μπουν σε μια τάξη, είχα περάσει δύσκολα και στον Πανιώνιο τώρα ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, δεν είχα χρόνο τα σκεφτώ γιατί υπήρχε μια πάρα πολύ δελεαστική πρόταση από τον Παναθηναϊκό για εμένα ανοίγει ένας καινούριος κύκλος και εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να βοηθήσω την ομάδα».

Για τον λόγο που έφυγε από τον Πανιώνιο: «Δεν θέλω να πω κάτι γιατί ούτε από την διοίκηση έβγαλαν κάποια ανακοίνωση ούτε για μένα ούτε για τον Μασούντ, σίγουρα όμως όταν φεύγουν δύο βασικοί παίκτες από την ομάδα σου δεν είναι καλό».


Για την πορεία του Παναθηναϊκού: «Τον Παναθηναϊκό πριν δεν τον παρακολουθούσα γιατί ήμουν σε άλλη ομάδα, αλλά βλέπω από τα στατιστικά ότι η ομάδα δεν έχει
κερδίσει εκτός έδρας και αυτό επηρεάζει άλλους θετικά και άλλους αρνητικά είναι θέμα χαρακτήρα, έχει βοηθήσει ο προπονητής στην ψυχολογία».


Για το πώς είδε τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού: «Είναι πάρα πολύ καλά, όλα τα παιδιά με υποδέχτηκαν πολύ καλά, είναι και αρκετοί Έλληνες και πολλά παιδιά τα ξέρω γιατί παίξαμε ως αντίπαλοι, ελπίζω να αλλάξουμε την εικόνα και το πιστεύω ότι θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα παιχνίδι με το παιχνίδι όμως».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags