Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατρόμητος και στο Κύπελλο, δεύτερη νίκη με Αστέρα και προημιτελικά!
Ποδόσφαιρο
| 2018-01-11 21:30:00

Ατρόμητος και στο Κύπελλο, δεύτερη νίκη με Αστέρα και προημιτελικά!

Sportdog Team
Ατρόμητος και στο Κύπελλο, δεύτερη νίκη με Αστέρα και προημιτελικά!

Πετάει και στο κύπελλο η ομάδα του Κάναντι!

Ο Ατρόμητος πετάει στο πρωτάθλημα, πετάει και στο Κύπελλο! Οι Περιστεριώτες νίκησαν ξανά τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και πήραν... σβηστά την πρόκριση στην προημιτελική φάση του θεσμού, με τον κόσμο στο τέλος να ζητάει "πρωτάθλημα και κύπελλο"!

Οι Αρκάδες μπήκαν καλύτερα στο ξεκίνημα του αγώνα, κυνηγώντας το 0-1 που είχαν ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε κάποιες από τις στιγμές που δημούργησαν κι έτσι το πλήρωσαν.

Η φάση που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 29', όταν ο Γιαννούλης εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά και ο Καρασαλίδης με όμορφη κεφαλιά έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Όσο περνούσε ο χρόνος ο Αστέρας αποδεχόταν τον αποκλεισμό, ειδικά μετά το 56΄ όταν ο Σελίν είδε την δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Κάναντι): Μίρκοβιτς-Σάκιτς, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης-Μάντσον, Ούμπιδες (89΄ Κυριακίδης), Βασιλακάκης (71΄ Μπουσούλατζιτς)-Ουάρντα, Ντιγκινί (67΄ Ντάουντα)

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Αθανασιάδης-Κώτσιρας (55΄ Μπέρτος), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Σελίν,  Κυριακόπουλος-Μουνάφο, Ιγκλέσιας (60΄ Αντζουλάς), Τσιλιανίδης-Τόνσο, Μανιάς (70’ Γκοντό)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags