Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανο, έγινε τραγούδι ο Λιβάγια - «Είναι τρελοκομείο» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-01-12 08:37:00

Απίθανο, έγινε τραγούδι ο Λιβάγια - «Είναι τρελοκομείο» (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Απίθανο, έγινε τραγούδι ο Λιβάγια - «Είναι τρελοκομείο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κροάτης ενέπνευσε Ενωσίτη ράπερ.

Τον τελευταίο χρόνο έχει αναδυθεί ένας νέος καλλιτέχνης της hip hop και της ραπ μουσικής. Ο λόγος για τον Urban Soldier, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στους οπαδούς της ΑΕΚ, καθότι δηλωμένος Ενωσίτης και ο ίδιος. Ο κατά κόσμον Κώστας Πορφύρης έχει ψυχαγωγήσει τους ομοϊδεάτες του με τραγούδια που είχε γράψει για τον Σέρχιο Αραούχο και τον Πατρίτσιο Ροντρίγκες. Για τον τελευταίο μάλιστα είχε διασκευάσει το γνωστό Despacito, το οποίο έφερε στα μέτρα του και το έκανε... δες Πατίτο.

Ο Urban Soldier ξαναχτύπησε στις αρχές του 2018 με νέα δουλειά, η οποία είναι ξεχωριστή. Και αυτό γιατί αναφέρεται στον πρωταγωνιστή της ΑΕΚ, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, Μάρκο Λιβάγια και αφετέρου διότι το τραγούδι βγήκε σε video clip, στο οποίο συμμετέχει ο ίδιος μαζί με φίλους του.

«Το Λιβάγια γράφτηκε μετά την τεράστια αγάπη που δεχτήκαμε και την παρότρυνση να φτιάξουμε ένα ακόμη αεκτζήδικο τραγούδι. Η λαϊκή απαίτηση πολλών αεκτζήδων έγινε πραγματικότητα. Είναι το πιο funky αεκτζήδικο κομμάτι μετά το ''Αραούχο'' και το '' Δες-Πατίτο''», αναφέρει ο Ενωσίτης καλλιτέχνης.

Οι στίχοι είναι του ίδιου, η μουσική του Lorentzo. Η μίξη και το mastering έγιναν στο Old School Studio.

Απολαύστε το:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags