Facebook Pixel «Μασάζ» στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού από τον Όσκαρ Γκαρσία - Sportdog.gr
| 2018-01-12 09:39:00

Διαπίστωση-ΣΟΚ από Γκαρσία - «Μασάζ» στα αποδυτήρια, «καυτές» ατάκες και «απάντηση» στον Τίγρη!

Sportdog Team
Διαπίστωση-ΣΟΚ από Γκαρσία - «Μασάζ» στα αποδυτήρια, «καυτές» ατάκες και «απάντηση» στον Τίγρη!

Τι έγινε με Μιραλάς και πού κολλάει το αφεντικό της ΑΕΚ;

Να «κερδίσει» τα αποδυτήρια, να αλλάξει το κλίμα και να στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως οι Ερυθρόλευκοι γίνονται ξανά «οικογένεια» επιζητά από την πρώτη στιγμή ο Όσκαρ Γκαρσία, που έχει αντιληφθεί ότι μέχρι τώρα οι παίκτες δεν είχαν τις καλύτερες των σχέσεων μεταξύ τους.

Ο Καταλανός τεχνικός ξεκίνησε το «μασάζ» της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών του από το ματς με τον Πλατανιά στο Κύπελλο , οπότε μετά τη λήξη του αγώνα και το 2-0 «έσταξε μέλι» σε σύντομη ομιλία του στα αποδυτήρια.

«Σας είδα να παίζετε για πρώτη φορά από κοντά και σας θαύμασα. Θα παίξουμε μεγάλη μπάλα, αν επιμείνομε στο πλάνο μας. Θα τα πάμε περίφημα, γιατί είσαστε πολύ καλοί παίκτες. Μόνο συγχαρητήρια σας αξίζουν. Αλήθεια σας το λέω, πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο», είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Οσκαρ Γκαρσία και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Μάλιστα, είχε διαρκώς από κοντά τον Κέβιν Μιραλάς και του έδινε συγχαρητήρια για το ντεμπούτο του.

Ο 45χρονος τεχνικός θεωρεί πολύ μεγάλο «δώρο» από πλευράς διοίκησης των Ερυθρολεύκων την έλευση στην ομάδα κατευθείαν από την Πρέμιερ Λιγκ ενός εν ενεργεία διεθνούς Βέλγου παίκτη και πιστεύει πως όταν ο 30χρονος εξτρέμ βρει ρυθμό δεν θα... πιάνεται ο Ολυμπιακός.   

Όλα αυτά έχουν ξεχωριστό νόημα για τα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια, καθώς συμβαίνουν μόνο λίγες ώρες μετά τις ατάκες του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, πως «οι ομάδες χτίζονται από τα αποδυτήρια και εμείς είμαστε οικογένεια και έχουμε τα καλύτερα αποδυτήρια».

Στον Ολυμπιακό θέλουν να δώσουν τις... απαντήσεις τους στις σπόντες των αντιπάλων τους πως υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια του Ρέντη και πιστεύουν πως με τον Όσκαρ Γκαρσία θα γίνουν ξανά «ομάδα» με όλη τη σημασία της λέξης, βάζοντας τις πλέον στέρεες βάσεις για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags