Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες-φωτιά από τον Μανόλο για ρόστερ και μεταγραφές!
| 2018-01-12 10:04:00

Ατάκες-φωτιά από τον Μανόλο για ρόστερ και μεταγραφές!

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά από τον Μανόλο για ρόστερ και μεταγραφές!

Τι είπε για τον αριστερό εξτρέμ που θέλει η ΑΕΚ;

Ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως δεν «καίγεται» για την απόκτηση αριστερού εξτρέμ κι αν δεν βρει παίκτη με τα χαρακτηριστικά που θέλει, δεν πρόκειται να… τρελαθεί αν η ΑΕΚ δεν κάνει άλλη μεταγραφή, όπως δήλωσε στη Nova. 

Ο Ισπανός τεχνικός ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του έδειξε χθες βράδυ σε εκδήλωση των οργανωμένων οπαδών, ενώ πρόσθεσε πως η «Ένωση» είναι στην καρδιά του. 

Αναλυτικά, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για: 

-το αν είναι σημαντική γι’ αυτόν η αποθέωση που γνώρισε χθες από τους οπαδούς: 
«Τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στις υπόλοιπες δουλειές μπορεί κάποιος να νιώσει ικανοποιημένος μετά τα αποτελέσματα και την προσπάθεια που καταβάλει. Αυτό το συναίσθημα από τον κόσμο είναι απίστευτο, πρώτα για την αγάπη που δείχνουν για την ομάδα και μετά για το πρόσωπό μου». 

-τα εύσημα του Μελισσανίδη για τη δουλειά του στην κοπή πίτας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τα καλά λόγια. Είναι συνολική υπόθεση το καλό κλίμα στην ομάδα. Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να δίνω τα πάντα στη δουλειά μου, βάζω όλο το πάθος που έχω, αισθάνομαι ωραία και προσφέρω τα πάντα εδώ που βρίσκομαι. Σαν επαγγελματίας μπορεί να εξαρτώμαι από τα αποτελέσματα, όταν κερδίζω είμαι καλός, όταν χάνω όχι, αλλά ανεξάρτητα από επιτυχίες η καρδιά μου είναι στην ΑΕΚ». 

-το καλό κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ: «Πάντα προσπαθώ να βάλω στα αποδυτήρια να έχουμε οικογενειακό κλίμα. Αν δεν είσαι μία ομάδα στα αποδυτήρια, δεν μπορείς να είσαι και στο γήπεδο. Προσπαθώ να πάρω κάποιες αποφάσεις με βάση την απόδοση κάθε ποδοσφαιριστή, προσπαθώ να είμαι ειλικρινής στις προσωπικές μας σχέσεις και έτσι πετυχαίνουμε πράγματα». 

-τις ευκαιρίες που έδωσε στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό: «Όλοι χωράνε, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο. Κάποιες φορές πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις, μέσα στις οποίες θα υπάρξουν και αδικίες. Ήθελα να δω κάποιους ποδοσφαιριστές, όπως τον Γιαννούτσο. Θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω για να βελτιωθεί, όπως κάναμε πέρσι με τον Γαλανόπουλο. Σιγά-σιγά. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή με τους νέους παίκτες. Τα 30 λεπτά του Τζανετόπουλου ήταν πολύ καλά, είμαστε ικανοποιημένοι με τις δύο μεταγραφές και σε γενικές γραμμές αν και το παιχνίδι δεν ήταν το καλύτερο, είμαστε ικανοποιημένοι». 

-τη διαφορά της ΑΕΚ από το 0-0 με τον Απόλλωνα στο 1-4 με Παναιτωλικό: «Αν συγκρίνουμε και τα δύο ματς, η κατοχή και οι ευκαιρίες ήταν παρόμοιες. Στο ένα ματς δεν βγήκαν τα πράγματα όπως θέλαμε και στο άλλο εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες. Δεν είδαμε δύο διαφορετικές ΑΕΚ». 

-το αν θεωρεί απαραίτητη την προσθήκη αριστερού εξτρέμ: «Αν υπάρξει μια τέτοια περίπτωση παίκτη που μπορεί να μας ενδιαφέρει, σίγουρα η ΑΕΚ θα το προσπαθήσει. Όμως δεν πρέπει να είμαστε τρελαμένοι για να πάρουμε έναν παίκτη. Βλέπουμε ότι τα πράγματα λειτουργούν λόγω της προσπάθειας παίκτη. Άρα δεν πρέπει να τρελαινόμαστε ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε μεταγραφή εκεί». 

-το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι στο δικό μας σκεπτικό. Οι αντίπαλοί μας καταβάλουν πάντα έξτρα δυνάμεις. Εμείς πρέπει να έχουμε τον έλεγχο, να έχουμε υπομονή και να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που θα μας δοθεί». 

-το αν μπορεί να αγχώσει την ΑΕΚ το 0-0 με τον Απόλλωνα: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό από το άλλο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δική μας δουλειά γνωρίζοντας πως θα έχουμε έναν αντίπαλο που για 90+ λεπτά θα μας περιμένει για να μας κάνει την έκπληξη». 

-το πώς μπορεί να συνδυάσει όλους τους επιθετικογενείς παίκτες: «Υπάρχουν τόσοι καλοί παίκτες και λίγες θέσεις. Ο καθένας πρέπει να κερδίσει τη θέση του με τη δουλειά του. Εγώ σέβομαι την προσπάθεια όλων. Είναι πολύ θετικό πάντως ότι έχουμε τόσες επιλογές». 

-το λόγο που καταστάλαξε στο σχήμα με τρεις αμυντικούς: «Είμαι στο 95% των προπονητών που προσπαθούν με βάση το ρόστερ που υπάρχει να πάρει το μάξιμουμ στην απόδοση. Δοκιμάσαμε αυτό το σχήμα, λειτουργεί καλά και το καθιερώσαμε. Όσο η ομάδα το χρειαστεί εγώ θα το χρησιμοποιώ, αν χρειαστεί στη διάρκεια του αγώνα μπορεί να το αλλάξουμε. Νομίζω ότι η ΑΕΚ με τους παίκτες που έχει και τον επαγγελματισμό της μπορεί να αλλάξει το σύστημά της χωρίς να το αντιληφθεί κανείς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags