Facebook Pixel Sportdog.gr | «Nαι» Βασιλειάδη για το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός, «άκυρο» σε Άρη!
| 2018-01-12 12:25:00

«Nαι» Βασιλειάδη για το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός, «άκυρο» σε Άρη!

Sportdog Team
«Nαι» Βασιλειάδη για το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός, «άκυρο» σε Άρη!

Μόνο μεμονωμένοι πράσινοι στη Βοιωτία.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης, αποφάσισε την «για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας» απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του Άρη στη Λάρισα για τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Η σχετική απόφαση αναφέρει: «Αποφασίζεται η απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ», ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 14-01-2018 και ώρα 15:00, στο Στάδιο Αλκαζάρ».

Αντιθέτως ο υφυπουργός Αθλητισμού, άναψε το «πράσινο φως» για μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά, απαγορεύοντας μόνο την οργανωμένη, ενώ στην περίπτωση του αγώνα Λεβαδειακός – ΑΕΚ είχε απαγορεύσει και τις δύο μορφές μετακίνησης, προκαλώντας την αντίδραση της διοίκησης της ΑΕΚ. 

Η απόφαση αναφέρει ότι «απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο., ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 13-01-2018 και ώρα 19:30, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags