Facebook Pixel Sportdog.gr | «Αδικημένος ο Κάτσε στον ΠΑΟΚ» - Τι λέει για Παναθηναϊκό;
| 2018-01-12 16:05:00

«Αδικημένος ο Κάτσε στον ΠΑΟΚ» - Τι λέει για Παναθηναϊκό;

Sportdog Team
«Αδικημένος ο Κάτσε στον ΠΑΟΚ» - Τι λέει για Παναθηναϊκό;

Αποκαλυπτικός ο εκπρόσωπος του Αλβανού μέσου.

Θετικός στη μετακίνηση του σε μια άλλη ομάδα είναι ο Έργκους Κάτσε σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Καγιούλης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο μάνατζερ του 24χρονου άσου υποστήριξε ότι ο παίκτης είναι ανοιχτός σε κάθε πρόταση που θα έχει τις κατάλληλες βάσεις και προϋποθέσεις για το μέλλον του.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον Σπύρο Παπαθανασάκη και τις μετοχές του Ηρακλή λέγοντας ότι δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Καγιούλης για:

- τον Κάτσε: «Δεν ξέρω τι συμφωνία έχουν κάνει ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε μια σχετική ενημέρωση και από Δευτέρα θα έχουμε συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή»

- το εάν ο Κάτσε συμφωνεί με τη μετακίνηση του: «Δεν θα υπάρξει πρόβλημα αρκεί να είναι οι προϋποθέσεις αυτές που πρέπει. Υπάρχουν και κάποια άλλα διαδικαστικά που πρέπει να συζητηθούν με τον ΠΑΟΚ. Είναι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις που είναι καλές και μπορούν να εξασφαλίσουν το μέλλον του. Δεν θα ήταν αντίθετος για τη μετακίνηση αρκεί να υπάρχουν οι σωστές βάσεις και οι προϋποθέσεις για το μέλλον της καριέρας του. Θέλει να παραμείνει αλλά εφόσον δεν έχει τις ευκαιρίες που θέλει, πρέπει να βρεθεί κάτι που να τον έχει ενεργό».

- το εάν αισθάνεται αδικημένος ο Κάτσε: «Κάθε ποδοσφαιριστής που δεν αγωνίζεται αισθάνεται αδικημένος».

- το εάν έχει προτείνει παίκτες στον ΠΑΟΚ: «Είχα προτείνει αλλά δεν προχώρησε. Είχα προτείνει αριστερό μπακ. Είχα προτείνει τον Πίτερς από την Στόουκ Σίτι».

- τον Παπαθανασάκη: «Δεν ξέρω πού βρίσκεται. Πιστεύω θα είναι ακόμη στην Αθήνα. Η τελευταία πληροφορία που είχα πριν ένα μήνα είναι ότι ήταν εκεί. Οι άνθρωποι που τρέχουν τον Ηρακλή και έχουν καταφέρει πολλά πράγματα έχουν προβλέψει και την περίπτωση να επιστρέψει. Δε νομίζω να εμφανιστεί. Δε νομίζω να έχει το σθένος να εμφανιστεί ξανά στα πράγματα του Ηρακλή αφενός και αφετέρου οι άνθρωποι που διοικούν αυτή τη στιγμή ξέρουν να πάρουν τα μέτρα τους για να μην συμβεί».

- τις μετοχές του Ηρακλή: «Της είχε ο Παπαθανασάκης αλλά σε τι επίπεδο είναι και τι έχουν ή δεν έχουν δε το γνωρίζω. Δεν γνωρίζω πραγματικά. Η τελευταία πληροφορία που είχα είναι ότι ήταν στη διάθεση του αλλά δεν ξέρω τι έχει γίνει από εκεί και μετά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags