Facebook Pixel «Τελειώνει» κι ο Κουλιμπαλί από τον Παναθηναϊκό - «Σκάει» μεγαλύτερη πρόταση!
| 2018-01-12 17:46:00

«Τελειώνει» βασικός του ΠΑΟ - Ανατροπή με την επόμενη ομάδα του, «σκάει» νέα πρόταση!

Sportdog Team
«Τελειώνει» βασικός του ΠΑΟ - Ανατροπή με την επόμενη ομάδα του, «σκάει» νέα πρόταση!

Μετράει ήδη μέρες στον Παναθηναϊκό και στην Ελλάδα.

Έχει φουντώσει τις τελευταίες ώρες η φημολογία ότι ο Ουσμάν Κουλιμπαλί ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, με τη Μαλίν να είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον αμυντικό από το Μάλι.

Μάλιστα, όπως κυκλοφόρησε στα Μέσα, η βελγική ομάδα προσφέρει στο Τριφύλλι το ποσό των 500.000 ευρώ για την αγορά του 28χρονου μπακ, ο οποίος έχει πολύ θετική παρουσία φέτος στους Πράσινους, αν και ταλαιπωρηθεί με αρκετούς τραυματισμούς.

Πάντως, όπως έχει διαρρεύσει από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, το ενδιαφέρον της Μαλίν δε φαίνεται να… συγκινεί τον Ουσμάν Κουλιμπάλι, ο οποίος προφανώς δεν «τρελαίνεται» ιδιαίτερα με τη συγκεκριμένη προοπτική στην καριέρα του, καθώς δείχνει να έχει μεγαλύτερες βλέψεις.

Εξάλλου, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, ούτε ο Παναθηναϊκός έχει ενθουσιαστεί από την πρόταση της Μαλίν, μιας και στο «πράσινο» στρατόπεδο περιμένουν κάτι καλύτερο από άλλη ομάδα.

Οι Πράσινοι στη φάση που βρίσκονται προσπαθούν να λάβουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν και γι’ αυτό κινούνται με βάση μόνο αυτό το κριτήριο. Όπως έχουν πληροφορηθεί, λοιπόν, για τον άσο από το Μάλι υπάρχει ενδιαφέρον από σύλλογο που έχει διάθεση να καταθέσει μεγαλύτερη προσφορά από τη Μαλίν, αν και ακόμα δεν έχουν προχωρημένες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις.

Όπως και να έχει, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί φαίνεται πως αργά ή γρήγορα θα αποτελέσει κι αυτός παρελθόν από το Τριφύλλι, μιας και θεωρείται από τους Πράσινους ένας από τους παίκτες που μπορούν να φέρουν καλά χρήματα στα ταμεία αυτή τη δύσκολη περίοδο.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags