Facebook Pixel Koυρμπέλης και Κουλιμπαλί σπρώχνουν τον Παναθηναϊκό στον γκρεμό - Sportdogr
| 2018-01-13 14:00:00

Δραματικές εξελίξεις στον ΠΑΟ, σβήνουν οι τελευταίες ελπίδες - Δύο τον σπρώχνουν στον γκρεμό

Sportdog Team
Δραματικές εξελίξεις στον ΠΑΟ, σβήνουν οι τελευταίες ελπίδες - Δύο τον σπρώχνουν στον γκρεμό

Φως από το πουθενά, δυσάρεστα νέα σε όλα τα μέτωπα.

Μόνο οι πωλήσεις βασικών παικτών μπορούν να δώσουν μια οικονομική ανάσα στον πολύπαθο Παναθηναϊκό, ωστόσο και σε αυτόν τον τομέα οι δυσκολίες είναι αφάνταστες και με εξαίρεση τη διαφαινώμενη παραχώρηση του Ροντρίγκο Μολέντο στον ΠΑΟΚ έναντι 300.000 ευρώ, δεν υπάρχει καμία άλλη ουσιαστική εξέλιξη, κόντρα σε όλα τα τελευταία ρεπορτάζ.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο πώλησης του Δημήτρη Κουρμπέλη και ειδικά τα όσα γράφονται τελευταία για έντονο ενδιαφέρον από το Καμπιονάτο, δε φαίνεται πως έχουν καμία βάση.

Μόνο τις τελευταίες ώρες έχουν «παρελάσει» στο ρεπορτάζ τρεις ιταλικές ομάδες (Μπολόνια, Αταλάντα, Τζένοα) για τον Έλληνα άσο, κάτι που φανερώνει ενδεχομένως ότι τα συγκεκριμένα σενάρια οφείλονται σε μανατζερικά παιχνίδια, καθώς θυμίζουμε ότι ο παίκτης πρόσφατα άλλαξε ατζέντη.

Στην πραγματικότητα, άλλωστε, στο Τριφύλλι δεν έχει γίνει καμία επίσημη κρούση μέχρι στιγμής για τον αρχηγό της ομάδας κι αυτό, φυσικά, μόνο ευχάριστο γεγονός δεν είναι, καθώς οι Πράσινοι ελπίζουν σε χρήματα από πιθανή παραχώρηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Στο μεταξύ, δυσάρεστα είναι τα νέα που έρχονται για τον Παναθηναϊκό και από την περίπτωση του Ουσμάν Κουλιμπαλί, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόταση, ούτε καν ενημέρωση, από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το μόνο που έχει γίνει είναι μια απλή ερώτηση από τους Κροατες για την τιμή του παίκτη, τον οποίο, μάλιστα, δεν έχουν ενημερώσει καν, καθώς παρότι ψάχνουν για δεξί μπακ, δεν έχουν αποφασίσει αν ο άσος από το Μαλί ταιριάζει στην ομάδα τους.

Εξάλλου, όπως σας ενημερώσαμε και χθες, το μυαλό του 27χρονου άσου είναι στη Γαλλία και έχει βλέψεις για μια καλύτερη μεταγραφή, όπως και ο Δημήτρης Κουρμπέλης σκέφτεται μόνο την Ιταλία για τη συνέχεια της καριέρας του, άσχετα δεν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags