Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλο «διπλό» του ΟΦΗ στο Αίγιο!
| 2018-01-13 17:20:00

Μεγάλο «διπλό» του ΟΦΗ στο Αίγιο!

Sportdog Team
Μεγάλο «διπλό» του ΟΦΗ στο Αίγιο!

Οι Κρητικοί επικράτησαν 2-0 του Παναιγιαλείου.

Παρά τα μεγάλα οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο ΟΦΗ δεν τα παρατά και συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία στην Football League, όντας στην 3η θέση με 21 βαθμούς.

Οι Κρητικοί επικράτησαν με 2-0 στην έδρα του Παναιγιαλείου χάρη σε γκολ του Κουτσιανικούλη στο 12’ και του Μάνου στο 84’, παίρνοντας έτσι την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Aθανασίου, Ρέλλας, Στίκας, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Γκούμας (74' Γαβριηλίδης), Σμίλτος (87' Σακελαρόπουλος), Γκούφας, Ντέμο (56' Κόκορης), Σταματής, Σκαρτσίλας.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός, Νάστος, Μάνος (91' Πλευράκης), Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Πουρτουλίδης (74' Παπατόλιος), Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (86' Κοντογιάννης), Ποτουρίδης.
 

Στο έτερο παιχνίδι της ημέρας, το οποίο στιγματίστηκε από επεισόδια, Απόλλων Πόντου και Δόξα Δράμας έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Χασομέρη στο 56', αλλά οι Δραμινοί ισοφάρισαν με τον Μπαϊκαρά στο 85'.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Λιόνης, Σαμαράς, Καλί (71’ Καλί), Αμαραντιδής Τσεμπερίδης, Καλογέρης, Συμελίδης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ν’ Λουντούλου (79’ Γκουγκούδης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ( Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Όστοϊτς, Πεταυράκης, Ντατίδης (62’ Νατσιόπουλος), Ριζογιάννης, Αρναρέλλης (59’ Ματσούκας), Μαρκόπουλος (71’ Λίτσκας), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags