Facebook Pixel Sportdog.gr | Οριστική διακοπή στη Λιβαδειά - Τότε θα γίνει το ματς!
| 2018-01-13 20:13:00

Οριστική διακοπή στη Λιβαδειά - Τότε θα γίνει το ματς!

Sportdog Team
Οριστική διακοπή στη Λιβαδειά - Τότε θα γίνει το ματς!

Ήταν αδύνατο να διεξαχθεί παιχνίδι σε τέτοιο γήπεδο...

Οριστική διακοπή στον αγώνα του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό αποφάσισε ο διαιτητής Άγγελος Ευαγγέλου, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, που είχε μετατρέψει σε... λίμνη τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λιβαδειάς.

Ο "'άρχων" του αγώνα αποφάσισε να τον ξεκινήσει κανονικά παρά τις άσχημες συνθήκες, όμως αναγκάστηκε να τον διακόψει μόλις στο 10ο λεπτό, καθώς η μπάλα κολλούσε σε πολλά σημεία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο και να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Οι Πράσινοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο ξεκίνημα, τόσο με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, όσο και με τον Αντονί Μουνιέ, πως δεν μπορεί να διεξαχθεί αγώνας σε τέτοιες συνθήκες και φυσικά είχαν δίκιο, βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες από τον αγωνιστικό χώρο της Λιβαδειάς.

Ο κ. Ευαγγέλου πήρε τους παίκτες στα αποδυτήρια και αφού έκανε έναν τελευταίο έλεγχο αποφάσισε να διακόψει οριστικά το ματς, το οποίο -όπως αναφέρει ο κανονισμός- θα γίνει αύριο Κυριακή (14/1) την ίδια ώρα, ξεκινώντας από το 10ο λεπτό.

Για την ιστορία, σε αυτά τα δέκα λεπτά που... παίχτηκε κάτι σαν ποδόσφαιρο, ο Λεβαδειακός έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Σουμπίνιο στο 4', ενώ ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο γκολ στο 9', αλλά ο Μουνιέ έκανε... στραβοκλωτσιά μέσα από την μικρή περιοχή.

Πάμε να δούμε και τις 11άδες με τις οποίες παρατάχθηκαν οι ομάδες, με τις οποίες θα αγωνιστούν και αύριο στην συνέχεια του ματς:

Η 11άδα του Λεβαδειακού: Επασί, Τσαμπούρης, Λεονάρντο, Ζοάο Φαβάρο, Αντιλεχού, Μητρόπουλος, Ομπιόρα, Σουμπίνιο, Γιουσούφ, Γιακουμάκης, Μαρκόβσκι. 

Η 11άδα του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Δώνης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags