Facebook Pixel Sportdog.gr | «Mοναδικός υπεύθυνος ο διαιτητής...» - Τι είπαν Κωνσταντίνου, Φαράντος για την διακοπή
| 2018-01-13 20:36:00

«Mοναδικός υπεύθυνος ο διαιτητής...» - Τι είπαν Κωνσταντίνου, Φαράντος για την διακοπή

Sportdog Team
«Mοναδικός υπεύθυνος ο διαιτητής...» - Τι είπαν Κωνσταντίνου, Φαράντος για την διακοπή

Τι είπαν οι δύο άνδρες για το ματς που... τσάμπα ξεκίνησε στη Λιβαδειά.

Ορθώς διεκόπη το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι Δημήτρης Φαράντος και Βασίλης Κωνσταντίνου στην κάμερα της Nova.

«Μοναδικός υπεύθυνος είναι ο διαιτητής και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις των υπευθύνων. Δεν θα μπω στη διαδικασία να κρίνω, οι υπεύθυνοι παίρνουν τις αποφάσεις και φυσικά μαζί με αυτές και τις ευθύνες. Σίγουρα ήταν δύσκολο να ξεκινήσει το παιχνίδι, αλλά το πόσο δύσκολο είναι απόφαση του διαιτητή, ο οποίος δοκίμασε τον αγωνιστικό χώρο και αποφάσισε ότι μπορεί να ξεκινήσει.

Νομίζω ότι τελικά θα συνεχιστεί αύριο, βέβαια πιθανότατα ο καιρός θα είναι ο ίδιος και την Κυριακή. Εμείς έχουμε υποχρέωση να είμαστε εδώ, όπως και οι διαιτητές. Είναι πάντα δύσκολα τα καιρικά φαινόμενα στην Λιβαδειά», ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής των Βοιωτών, στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού Novasports.

Αναλυτικά τα όσα είπε και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου: 

«Ο διαιτητής ορθώς διέκοψε το παιχνίδι καθώς κινδύνευε η σωματική ακεραιτότητα των παικτών και των δύο ομάδων. Στην αρχή εφόσον κυλούσε η μπάλα έπρεπε να το ξεκινήσει, ωστόσο όταν είδε πως η βροχή συνεχίζεται το διέκοψε για τον λόγο που σας είπα. 

Κατά τη δική μου άποψη δε θα έπρεπε να ξεκινήσει το ματς. Μπορεί στο κέντρο να κυλούσε η μπάλα, όμως κοντά στις περιοχές κολλούσε πάρα πολύ και από την εμπειρία μου σαν ποδοσφαιριστής του είπα πως δεν πρέπει ν' αρχίσει. Ο αγώνας, πάντως, θα γίνει αύριο κανονικά στις 19:30». 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον Τάκη Λουκανίδη που «έφυγε» προσφάτως από τη ζωή: 

«Θέλω να πω πως ήταν τιμή μου που υπήρξα συμπαίκτης με τον Τάκη. Είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει περάσει ποτέ απο τα γήπεδα. Εμείς σαν Παναθηναϊκός πρέπει να λέμε πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής υπήρξε και να... παρακαλάμε να βγάλουμε ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες μας σαν αυτόν. 

Έπαιζε σε όλες τις θέσεις, όπου τον χρειαζόταν η ομάδα. Και επιθετικός και αμυντικός χαφ και εξτρέμ- παντού. Περάσανε τεράστιοι παίκτες από την ομάδα, όμως σαν αυτόν κανείς». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags