Facebook Pixel Αστεία η απόφαση του Ευαγγέλου στη Λιβαδειά
| 2018-01-13 22:38:00

«Αστείος ο διαιτητής, γκρίνια ο Ουζουνίδης – Δεν γίνεται παιχνίδι χωρίς τον Κομπότη»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Αστείος ο διαιτητής, γκρίνια ο Ουζουνίδης – Δεν γίνεται παιχνίδι χωρίς τον Κομπότη»

Πράσινος ρεπόρτερ κατακεραυνώνει για τη διακοπή στη Λιβαδειά

Μεγάλος θόρυβος έχει ξεσπάσει με τη διακοπή της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά, λόγω των καιρικών συνθηκών. Και αυτό γιατί θεωρήθηκε παράλογη απόφαση του διαιτητή Ευαγγέλου, ο οποίος ξεκίνησε το παιχνίδι, παρά τη δυσμενή κατάσταση που είχε δημιουργήσει η έντονη βροχόπτωση στον αγωνιστικό χώρο και μετά από δέκα λεπτά το διέκοψε οριστικά, μεταθέτοντας τη συνέχισή του, σύμφωνα με τον ΚΑΠ, για την Κυριακή, την ίδια ώρα.

Με το σκεπτικό του ρέφερι του συνδέσμου Αθηνών απόρησαν όλοι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, ανάμεσά τους και ο Διονύσης Δεσύλλας. «Αυτός που αποφασίζει σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πάντα ο διαιτητής. Αυτός έδωσε την εντολή, αρχικά, να ξεκινήσει το παιχνίδι σε μία λογική του παραλόγου, του τύπου “πάμε και βλέπουμε”. Ήταν αστεία η απόφασή του. Πως μπορούσε να ξεκινήσει το ματς με τέτοιον αγωνιστικό χώρο, όπως τον είδαμε και ξέροντας πως όσο πιο περνάει η ώρα και πατιέται το χόρτο τότε γίνεται πιο βαρύ. Δεν υπήρχε περίπτωση να βελτιωθεί αυτό το πράγμα. Άρα δεν έπρεπε να το ξεκινήσει από την αρχή.

Άρα λοιπόν η απόφαση είναι αστεία. Έκανε λάθος. Τι είχε στο μυαλό του δεν μπορώ να το ξέρω. Αυτο που γνωρίζω είναι, ότι δεν ήθελαν από τον Παναθηναϊκό. Ακούγαμε δηλαδή και τον Ουζουνίδη να γκρινιάζει, ότι δεν είναι δυνατόν να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ακόμα πιο αστεία ήταν η ερώτηση του Ευαγγέλου στους παίκτες, μετά τη διακοπή του δεκαλέπτου, αν θέλουν να παίξουν. Και αυτό κωμικό είναι. Ο διαιτητής αποφασίζει και η απόφασή του ήταν άστοχη», σχολίασε αρχικα ο δημοσιογράφος του ΣΠΟΡ fm και διευθυντής του panathinaikos24.gr.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Τριφύλλι βρέθηκε... έρμαιο στις καιρικές συνθήκες. Και το παιχνίδι του Κυπέλλου στη Λιβαδειά θα μπορούσε να αναβληθεί, λόγω του χιονιά, αλλά διεξήχθη κανονικά. Βλέποντας τέτοια σκηνικά οι οπαδοί ξεσπούν και διαπιστώνουν, ότι οι διαιτητές δεν σέβονται την ομάδα τους λόγω των προβλημάτων της. «Αν είχε μία ισχυρότερη διοίκηση ο Παναθηναϊκός, η λογική λέει, ότι δεν θα έμπαινε ποτέ σε τέτοιες καταστάσεις. Ο Παναθηναϊκός είπε, ότι δεν έπρεπε να γίνει το παιχνίδι, η ευθύνη βαραίνει τον διαιτητή, ξεκάθαρα», παρατηρεί ο συνάδελφος.

Θα μπορέσει να γίνει όμως αύριο το ματς; «Δεν το ξέρω αυτό. Αν το ήξερα θα γινόμουν μετεωρολόγος. Νομίζω, ότι λένε, πως θα βρέχει και αύριο. Κανονικά θα έπρεπε κάνουν κάποιες προσπάθειες οι άνθρωποι του γηπέδου στη Λιβαδειά, το πρωί της Κυριακής για να βελτιωθούν οι συνθήκες. Η ουσία ειναι, ότι θα γίνει αύριο, όπου ο καιρός είναι και πάλι χάλια», απαντά και προσθέτει με υψηλή δόση χιούμορ «δεν θέλει, απ'ότι φαίνεται, να γίνει το ματς... χωρίς Κομπότη».

Με τη διακοπή του παιχνιδιού δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί (αντίπαλων ομάδων στην πλειοψηφία) που αστειεύτηκαν με την κακή οικονομική κατάσταση των «πρασίνων», υποστηρίζοντας, ότι αν μείνει άλλη μία μέρα η ομάδα στη Λιβαδειά, δεν θα έχει να πληρώσει το ξενοδοχείο. Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. «Ο Παναθηναϊκός περνάει δύσκολες στιγμές. Δεν είναι τιμητικό να λέγεται για την ομάδα, ότι μαζεύει χρήματα για να πληρώσει το ξενοδοχείο για να πάει κάπου. Στην εποχή των Social Media είναι λογικό να διαβάζουμε τέτοια σχόλια. Εντάξει, καλό είναι το χιούμορ, αλλά δεν υπήρχε έτσι και αλλιώς τέτοιο θέμα», καταλήγει ο Διονύσης Δεσύλλας.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags