Facebook Pixel Sportdog.gr | Πέλκας: «Όλοι το πιστεύουμε στα αποδυτήρια για τον τίτλο»
| 2018-01-14 17:40:00

Πέλκας: «Όλοι το πιστεύουμε στα αποδυτήρια για τον τίτλο»

Sportdog Team
Πέλκας: «Όλοι το πιστεύουμε στα αποδυτήρια για τον τίτλο»

Πίστη για το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ.

Για συναρπαστικό πρωτάθλημα έκανε λόγο ο Δημήτρης Πέλκας μετά το τέλος του αγώνα στην Κέρκυρα ενώ δεν παρέλειψε να υποκλιθεί και στον κόσμο του Δικεφάλου που βρέθηκε στο πλευρό τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το γκολ που πέτυχε: "Δεν ήταν εύκολο, γλιστρούσε αρκετά ο αγωνιστικός χώρος από την αρχή, έπεσα, σηκώθηκα και ανέκτησα την κατοχή της μπάλας. Γνωρίζοντας που βρίσκεται η εστία, σούταρα..."

Για το ποιο είναι πιο σημαντικό, το μηδέν στα μετόπισθεν ή τα τρία γκολ στην επίθεση; "Και τα δυο είναι σημαντικά. Σαφώς να μην δέχεσαι γκολ αλλά και να έχεις ευκαιρίες για να σκοράρεις. Στο τέλος είχαμε αρκετές για άλλα γκολ, έχουμε κάνει λάθη γιατί ακόμη και σε παιχνίδια που κερδίζεις, κάνεις λάθη, θα το ξαναδούμε το παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς".

Για το πρωτάθλημα: "Προσωπικά το πιστεύω. Όλοι το πιστεύουμε στα αποδυτήρια. Δεν με αγχώνει η κορυφή. Δεν κοιτάμε μακροπρόθεσμα. Έναν βαθμό πίσω, έναν μπροστά, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Για το αν θα παίξουν ρόλο τα ντέρμπι στον τίτλο: "Σίγουρα θα παίξουν ρόλο τα μεταξύ μας παιχνίδια. Έχουμε ακόμη πέντε ματς. Τα πάντα μπορεί να συμβούν. Υπάρχουν ομάδες ικανές να κόψουν βαθμούς, θα είναι συναρπαστικό φέτος το πρωτάθλημα..."

Για την υπόκλιση στον κόσμο στου ΠΑΟΚ: "Τόσος κόσμος ήρθε με καράβι, μετά από έξι ώρες ταξίδι. Μας έδωσαν θετική ενέργεια, βρέθηκαν δίπλα μας, ήταν το λιγότερο..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags