Facebook Pixel Sportdog.gr | Η εξήγηση Μαραγκού για την απουσία Ουζουνίδη: «Ήταν εκνευρισμένος»...
| 2018-01-15 08:06:00

Η εξήγηση Μαραγκού για την απουσία Ουζουνίδη: «Ήταν εκνευρισμένος»...

Sportdog Team
Η εξήγηση Μαραγκού για την απουσία Ουζουνίδη: «Ήταν εκνευρισμένος»...

Τι είπε ο συνεργάτης του Εβρίτη τεχνικού;

Ο Σπύρος Μαραγκός ανέφερε πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν εκνευρισμένος και γι΄ αυτό τον λόγο δεν έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου, ενώ τόνισε πως οι παίκτες θα πρέπει να παίζουν με ψυχή.

Aναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη:

«Για ακόμη ένα εκτός έδρας ματς καταφέραμε και χάσαμε. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα γι΄ αυτό το ματς, αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει και υπάρχει μεγάλος προβληματισμός.

Δεν γίνονται ευκαιρίες εναντίον μας και δεχόμαστε εύκολα γκολ. Είναι πολύ δύσκολες στιγμές γιατί η ομάδα στο 2ο ημίχρονο έπαιξε λίγο καλύτερα από τις προηγούμενες εμφανίσεις, όμως αυτό δεν αρκεί».

Για την απουσία του Ουζουνίδη από τη συνέντευξη Τύπου και το κλίμα στα αποδυτήρια: «Ήταν εκνευρισμένος. Δεν έχει να κάνει με κάτι άλλο. Το κλίμα είναι φυσιολογικό να μην είναι καλό. Ο κόσμος έχει κάνει μεγάλη υπομονή και έχει ανεχτεί πάρα πολλά. Αυτό που ζητάει και θέλουμε και εμείς είναι οι παίκτες να είναι ανταγωνιστικοί. Πρέπει να προβληματιστούμε όλοι γιατί στα εκτός έδρας παιχνίδια τα αμυντικά μας καθήκοντα είναι σε χαμηλό βαθμό».

Για τον τραυματισμό του Μουνιέ: «Θα το δούμε τη Δευτέρα αν και φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός. Μάλλον θλάση».

Για το αν υπάρχει τόσο μεγάλη έλλειψη ποιότητας: «Ο Παναθηναϊκός περνάει δύσκολες στιγμές. Είναι κάποια παιδιά που είναι να φύγουν, κάποια που θα μείνουν και κάποια που θα έρθουν. Το θέμα ποιότητας δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο, αλλά κάτι λείπει. Είναι κάτι που δεν βάζουν, δεν βάζουν την ψυχή τους να αλλάξουν ένα αποτέλεσμα. Αυτή ειναι η προσωπική μου άποψη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags