Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις με Χουλτ και Κουτρουμπή! Γλιτώνει την αφαίρεση βαθμών ο Παναθηναϊκός;
| 2018-01-15 17:35:00

Εξελίξεις με Χουλτ και Κουτρουμπή! Γλιτώνει την αφαίρεση βαθμών ο Παναθηναϊκός;

Sportdog Team
Εξελίξεις με Χουλτ και Κουτρουμπή! Γλιτώνει την αφαίρεση βαθμών ο Παναθηναϊκός;

Εκδικάστηκαν οι δύο προσφυγές την Δευτέρα.

Εκδικάστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας από το τμήμα επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ οι προσφυγές εναντίον του Παναθηναϊκού από τους Γιώργο Κουτρουμπή και Νίκλας Χουλτ και τα νέα είναι, σχετικά, ευχάριστα για το Τριφύλλι.

Αμφότερες πήραν παράταση ως προς την έκδοση απόφασης προκειμένου να κατατεθούν υπομνήματα, ωστόσο από το Τριφύλλι εμφανίζονται σίγουροι πως δεν υπάρχει κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.

Για την περίπτωση του Χουλτ η απόφαση αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αφού οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία μέχρι και την Παρασκευή για να καταθέσουν υπόμνημα με τις τελικές θέσεις τους.

Ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει ότι η καταγγελία του Σουηδού έγινε γνωστή στις 28 Δεκεμβρίου, ενώ τα χρήματα έχουν κατατεθεί στον λογαριασμό του παίκτη την προηγούμενη ημέρα, άρα πριν μάθει για την προσφυγή του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν γίνεται αποδεκτό από τον Χουλτ, με τον δικηγόρο του να αναφέρει ότι στις 27 Δεκεμβρίου είχε γίνει ήδη γνωστή η προσφυγή καθώς είχε διαρρεύσει και στον Τύπο!

Όσον αφορά τον Κουτρουμπή, η απόφασή για την συγκεκριμένη περίπτωση αναμένεται να βγει νωρίτερα, κατόπιν αιτήματος του δικηγόρου του παίκτη προκειμένου να βρει ομάδα ως ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Έλληνας άσος δεν ζητάει πλέον την τιμωρία του Τριφυλλιού με αφαίρεση βαθμών, αλλά επιμένει στην αποπληρωμή των οφειλών σε δύο δόσεις, κάτι με το οποίο διαφώνησε ο Παναθηναϊκός, που ζητάει η αποπληρωμή να γίνει σε τρεις δόσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags