Facebook Pixel Sportdog.gr | Έλλειψη φάσεων παρατήρησε ο Τεννές στον Ολυμπιακό - «Προσφορά το δεύτερο γκολ»
| 2018-01-15 23:25:00

Έλλειψη φάσεων παρατήρησε ο Τεννές στον Ολυμπιακό - «Προσφορά το δεύτερο γκολ»

Sportdog Team
Έλλειψη φάσεων παρατήρησε ο Τεννές στον Ολυμπιακό - «Προσφορά το δεύτερο γκολ»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη των Πειραιωτών ο τεχνικός της Λαμίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο 64χρονος τεχνικός της Λαμίας:

Τον αγώνα με Ολυμπιακό: «Μπήκαμε μουδιασμένοι και τρακαρισμένοι και αυτό το πληρώσαμε με 2 γκολ γρήγορα. Το 2ο ήταν προσφορά μας. Όσο πέρναγε η ώρα πατάγαμε πιο καλά αλλά δεν απειλήσαμε καθόλου. Ο Ολυμπιακός δεν μας έκανε φάσεις όπως κάνει σε άλλα ματς ακόμα και όταν ήταν στο 2-0. Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο αλλά παίξαμε σερί ματς μες στην εβδομάδα και φάνηκε η κούραση. Ένα ματς που στα πλάνα μας δεν είχαμε μεγάλες απαιτήσεις. Το αφήνουμε πίσω μας. Δεν συζητείται εάν η νίκη του Ολυμπιακού ήταν δίκαιη. Ήταν δίκαιη».

Το σχόλιό του ότι δεν απείλησε ο Ολυμπιακός και πως λέει ότι είναι δίκαιη νίκη αφού ισχυρίζεται ότι δεν είχε φάσεις ο αντίπαλος: «Από την στιγμή που έβαλε 2 γκολ και εμείς δεν απειλήσαμε δεν είναι δίκαιη; Εγώ νομίζω ότι δεν έκανε ο Ολυμπιακός φάσεις σε σχέση με άλλα ματς στο Καραϊσκάκη. Οι 11 τελικές δεν είναι μεγάλο νούμερο. Καθαρότατα τα γκολ του Ολυμπιακού. Στο πρώτο να δω εάν υπάρχει φάουλ. Στο 2ο λέμε πως ήταν προσφορά μας».

Τα μεταγραφικά και τον Άρτσε: «Θα συνεχίσουμε την ενίσχυση. Έχουμε και το Κύπελλο και έχουμε 2 άλλα ματς. Εκεί που λέγαμε για 3 μεταγραφές θα πάμε για παραπάνω. Ο Άρτσε θα περάσει ιατρικά και εργομετρικά και εάν περάσει ναι θα κλείσει. Πίτι και Ασίγκμπα συμπλήρωσαν κάρτες οπότε είναι πρόβλημα».

Την κλήρωση για το Κύπελλο: «Νομίζω όλοι θα θέλανε την Λαμία για αντίπαλο. Ο Πανιώνιος δεν είναι Ολυμπιακός αλλά ούτε και ΑΕΚ αλλά είναι δύσκολος αντίπαλος. Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά όχι ακατόρθωτα».

Το επιθετικό πρόβλημα και το τι άλλες προσθήκες θα γίνουν: «Εμάς μας πονάει το επιθετικό θέμα. Θα πάρουμε άλλους 2 επιθετικούς και ήδη έχουμε κλείσει τον Ορτέγκα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags