Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερές σκέψεις στο Λιμάνι - Έτσι θα κόψουν τα φτερά της ΑΕΚ - Τι θα γίνει στο Καραϊσκάκη...
| 2018-01-16 09:45:00

Φοβερές σκέψεις στο Λιμάνι - Έτσι θα κόψουν τα φτερά της ΑΕΚ - Τι θα γίνει στο Καραϊσκάκη...

Sportdog Team
Φοβερές σκέψεις στο Λιμάνι - Έτσι θα κόψουν τα φτερά της ΑΕΚ - Τι θα γίνει στο Καραϊσκάκη...

Γιατί προετοιμάζονται για... εκδίκηση και πώς θα την πάρουν;

Μπελάς ή έξτρα κίνητρο; Μάλλον με θετική διάθεση υποδέχτηκαν άπαντες στον Ολυμπιακό την κλήρωση του Κυπέλλου, που τους φέρνει αντιμέτωπους με την ΑΕΚ για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να βρίσκονται ακόμα σε στάδιο μετάβασης σε μια νέα εποχή, μετά την ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας από τον Οσκαρ Γκαρθία, ωστόσο η διασταύρωση με την Ένωση δίνει νέα κίνητρα στους ποδοσφαιριστές του πειραϊκού συλλόγου και τους προσφέρει μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρουν το... αίμα τους πίσω για τον περσινό τους αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Ενωση.     

Παίκτες όπως ο Μάρκο Μάριν, ο Κώστας Φορτούνης, ο Αλεξίς Ρομαό, ο Αλμπέρτο Μποτία, ο Ντιόγκο Φιγκέιρας και αρκετοί άλλοι, ακόμα δεν έχουν ξεχάσει τις περσινές συγκρούσεις τους με τους Κιτρινόμαυρους και τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός στο Κύπελλο, γι' αυτό και ήδη δηλώνουν ότι το μυαλό τους βρίσκεται στα ματς που έρχονται με την ΑΕΚ και στο πώς θα πάρουν... εκδίκηση.

Στο Λιμάνι ακόμα θεωρούν ότι εκείνος ο αποκλεισμός ήταν τελείως άδικος. Τόσο γιατί ο Καρντόσο είχε κεφαλιά στο δοκάρι στα τελευταία λεπτά του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ, ώστε να κάνει το 0-2 και να σφραγίσει μια πανηγυρική πρόκριση, όσο και επειδή στο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» θεωρούν πως έγιναν «πράγματα και θαύματα» ώστε να επικρατήσει η Ενωση με 2-1.  

Κάπως έτσι, στον Ολυμπιακό παίρνουν έξτρα κίνητρο και δύναμη για τα τρία παιχνίδια μέσα σε 15 μέρες κόντρα στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Στον Πειραιά «ζουν και αναπνέουν» για μεγάλα ματς και ήδη προετοιμάζονται πνευματικά και ψυχολογικά γι' αυτές τις αναμετρήσεις. Μπορεί να δηλώνουν οι περισσότεροι ότι κοιτάζουν τα ματς ένα-ένα, αλλά δεν αποτελεί πλέον κοινό μυστικό πως όλων «το μάτι γυάλισε» μόλις έμαθαν τον επόμενό τους αντίπαλο στο Κύπελλο.

Μάλιστα, πολλοί δεν κρύβουν ότι μπορούν με τα δύο σερί εντός έδρας ματς κόντρα στην ΑΕΚ να της... πάρουν τον αέρα και να της κόψουν το βήχα, πριν τον επαναληπτικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Αν ο Ολυμπιακός πανηγυρίσει δυο σερί νίκες στο Φάληρο, τότε ο Δικέφαλος σίγουρα θα παίξει με «κομμένα φτερά» στον επαναληπτικό, αλλά και θα έχει χάσει ήδη αρκετό έδαφος στη μάχη του τίτλου στο πρωτάθλημα.

Όλα αυτά τα σκέφτονται ήδη στον Ρέντη και πιστεύουν πως το διάστημα που ακολουθεί μέχρι αυτές τις συγκρούσεις είναι αρκετό για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι της η ομάδα και να αφομοιώσει τα στοιχεία εκείνα που θέλει ο νέος προπονητής, ώστε  να εμφανιστεί όπως ακριβώς πρέπει στα κομβικά ματς με την ΑΕΚ, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags