Facebook Pixel Sportdog.gr | Σοκάρει ο Τέβες με την... ειλικρίνεια του!
| 2018-01-16 11:08:00

Σοκάρει ο Τέβες με την... ειλικρίνεια του!

Sportdog Team
Σοκάρει ο Τέβες με την... ειλικρίνεια του!

Τι είπε για το διάστημα που έπαιξε στην Κίνα;

Πέρυσι, τέτοια εποχή ο Κάρλος Τέβες αποφάσισε να αποχωρήσει απ' την Μπόκα Τζούνιορς, ύστερα από δύο χρόνια, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα για χάρη της Shanghai Shenhua, η οποία του προσέφερε ένα μυθικό συμβόλαιο.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τον Αργεντινό επιθετικό, αφού δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί ποτέ στην κινεζική ομάδα, μετρώντας μόλις τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Γι' αυτό το λόγο, ένα χρόνο αργότερα, επέλεξε να επιστρέψει στην Μπόκα, με σκοπό να ολοκληρώσει εκεί την σπουδαία καριέρα του.

Μάλιστα, μιλώντας στο αργεντίνικο τηλεοπτικό δίκτυο "TyC Sports", παραδέχθηκε πως επτά μήνες στην Κίνα έκανε... διακοπές, ενώ υποστήριξε πως κατανοεί τις αντιδράσεις των φίλων της Μπόκα λόγω του τρόπου που έφυγε απ' την ομάδα.

"Ήμουν σε διακοπές για επτά μήνες στην Κίνα. Είναι εντάξει για τον προπονητή και τον πρόεδρο της  Shanghai Shenhua να μου ασκούν κριτική. Δεν ξέρω τι έκανα εκεί. Από τη στιγμή που έφτασα στη χώρα ήξερα ότι δεν είναι για μένα και ήθελα να φύγω. Την ώρα των αγώνων αναρωτιόμουν γιατί ήρθα", δήλωσε αρχικά, ενώ για τον τρόπο που τον υποδέχθηκαν οι οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς:

"Γνωρίζω πως υπάρχουν άνθρωποι που ενοχλήθηκαν απ' τον τρόπο που έφυγα, αλλά είναι λογικό. Δεν ήμουν σε θέση να προσφέρω το 100% των δυνατοτήτων μου, αλλά δεν είχα σκοπό να πληγώσω τους φιλάθλους. Τώρα, οι οπαδοί θα με δουν ξανά με τη φανέλα της Μπόκα και θα είναι πάλι ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags