Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι καυτές ατάκες στην εκδίκαση Χουλτ-Κουτρουμπή που θα συζητηθούν!
| 2018-01-16 13:40:00

Οι καυτές ατάκες στην εκδίκαση Χουλτ-Κουτρουμπή που θα συζητηθούν!

Sportdog Team
Οι καυτές ατάκες στην εκδίκαση Χουλτ-Κουτρουμπή που θα συζητηθούν!

Η βόμβα που έριξε ο δικηγόρος του Σουηδού!

Η εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ δημοσιεύει τους διαλόγους – φωτιά από τις εκδικάσεις των προσφυγών των δυο παικτών σε βάρος του Παναθηναϊκού!

«Δεν λάβαμε γνώση από τα σάιτ, εκπρόθεσμη η καταγγελία»

Πρώτη χρονικά, εκδικάστηκε η προσφυγή του Νίκλας Χουλτ. Ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είπε χαρακτηριστικά πως «Τα χρήματα μπήκαν στις 27 Δεκεμβρίου και η προσφυγή γι α εμάς έγινε στις 28 Δεκεμβρίου, δεν υπήρχε δικαίωμα να γίνει η προσφυγή, είχε πληρωθεί η δόση. Η καταγγελία αυτή είναι μονομερής πράξη, τα χρήματα είχαν κατατεθεί πριν λάβει γνώση ο Παναθηναϊκός». Ο όρος «να λάβει γνώση» είναι και το πιο ισχυρό νομικό «χαρτί» του «τριφυλλιού» σε αυτή την υπόθεση. Πατώντας πάνω στο γεγονός ότι δεν τους είχε κοινοποιηθεί η προσφυγή, πριν πληρώσουν, οι «πράσινοι» αισιοδοξούν πως μπορούν να κερδίσουν την υπόθεση.

Επιστρέφοντας στους διαλόγους από την αίθουσα του δικαστηρίου στην ΕΠΟ, ο δικηγόρος του Χουλτ, Γιώργος Ζελελίδης, πήρε τον λόγο και ήταν εμφανώς εκνευρισμένος. «Όταν έκανα προσφυγή, αμέσως επικοινώνησα με τον κ. Τουμαζάτο και τον κ. Διαμαντόπουλο που χειρίζονται αυτές τις υποθέσεις. Στις 12:00 όλα τα σάιτ είχαν πρώτο θέμα την προσφυγή με φωτογραφία του παίκτη. Μετά, έβαλαν τα χρήματα». Η απάντηση από πλευράς Παναθηναϊκού ήταν πως «μια ΠΑΕ δεν λαμβάνει γνώση τέτοιων περιπτώσεων από τα σάιτ και τα media. Ο Παναθηναϊκός έλαβε γνώση στις 28 Δεκεμβρίου, τότε μας ήρθε το έγγραφο της επιτροπής, και το έγγραφο της καταγγελίας ήρθε στις 2 Ιανουαρίου. Τα χρήματα μπήκαν στις 27 Δεκεμβρίου στις 17:27».

«Όλοι… μαζί να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο δικηγόρος του Χουλτ τότε ακόμα πιο εκνευρισμένος είπε: «Από σύμπτωση έβαλε τα λεφτά την ίδια ημέρα που καταθέσαμε την προσφυγή; Ένας μήνας είχε περάσει που έπρεπε να έχει πληρωθεί ο παίκτης, τυχαία έγινε δηλαδή; Αν κύριε πρόεδρε θεωρείται πως έγινε τυχαία, τότε να πούμε ‘όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό’». 

Η θέση του «τριφυλλιού», πάντως, επαναλήφθηκε ξανά δια στόματος του δικηγόρου Άλκη Παπαντωνίου. «Ο Παναθηναϊκός έλαβε γνώση για την καταγγελία στις 28 Δεκεμβρίου, τα χρήματα είχαν μπει από τις 27 Δεκεμβρίου. Όταν έγινε η καταγγελία, δεν υπήρχε λόγος για να γίνει. Επίσης, θα ήθελα να πω πως η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών δεν έχει δικαίωμα, από όσο γνωρίζω, δεν έχει δικαίωμα επιβολής πειθαρχικών ποινών»…

 

Πάντως, ο δικηγόρος του Χουλτ στο τέλος της εν λόγω υπόθεσης έριξε νέα… βόμβα λέγοντας «Αν δεν μείνει ελεύθερος τώρα, θα μείνει στις 30 Ιανουαρίου και σας το λέω τώρα εδώ. Θα πρέπει να πάρει 125.000 ευρώ μετρητά, ποιος θα του τα δώσει; Θα μείνει τότε ελεύθερος και θα το δείτε»!

 

«Στην ιστορία του Παναθηναϊκού κανείς δεν λοιδορήθηκε τόσο»

Η «μάχη» συνεχίστηκε και στην εκδίκαση της προσφυγής του Γιώργου Κουτρουμπή σε βάρος του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας στόπερ είχε επίσης δικηγόρο τον Γιώργο Ζελελίδη ενώ στην αίθουσα ήταν και ο πατέρας του παίκτη, Γιάννης. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν συνομολόγησε στα οφειλόμενα που αναγνώστηκαν στην αίθουσα, αναφέροντας χαρακτηριστικά «ο παίκτης δεν ερχόταν στις προπονήσεις. Έγινε προσφυγή στις 28 Δεκεμβρίου, από τις 18 Δεκεμβρίου δεν πήγαινε στις προπονήσεις ενώ είχε τελειώσει η τριήμερη άδεια που του είχε δοθεί από την ομάδα».

Σε αυτό το σημείο για ακόμα μια φορά ο αντίδικος εμφανίστηκε εκνευρισμένος και τόνισε: «Κάναμε μια πρώτη προσφυγή γιατί ήταν απλήρωτος. Τον Κουτρουμπή τον έβρισαν, τον λοιδόρησαν μετά από αυτό. Η δεύτερη προσφυγή έγινε για να διαιρεθεί το ποσό της αποζημίωσης σε δυο μεταγραφικές περιόδους και όχι σε τρεις. Θέλω να πω δυο πράγματα. Πρόκειται για διεθνή ποδοσφαιριστή, αρχηγός της ομάδας και δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Παναθηναϊκού που να τον λοιδόρησαν τόσο όταν έφυγε από την ομάδα. Εμείς και αύριο (σ.σ. σήμερα), περιμένουμε απόσπασμα για να μείνει ελεύθερος ο παίκτης και να πάει κάπου να παίξει. Θέλουμε απόσπασμα για τη λύση του συμβολαίου του. Από τα άλλα μπορούμε να παραιτηθούμε, από την απαγόρευση μεταγραφών με τίποτα. Τι θέλουμε οπωσδήποτε καταλαβαίνετε τους λόγους»…

«Πήραν τον Τσάβες και κυκλοφορούν ελεύθεροι»

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου, είπε σε αυτό το σημείο «Δεν θα έχει και πολύ νόημα μια τέτοια ποινή. Ο Παναθηναϊκός έτσι κι αλλιώς δεν έχει χρήματα για μεταγραφές», για να λάβει έντονη αντίδραση – απάντηση από τον Γιώργο Ζελελίδη πως «περιμένετε και θα δείτε. Έρχονται κι άλλες μεταγραφές στον Παναθηναϊκό. Εδώ στην κατάσταση που είναι και το καλοκαίρι έδωσε 2,5 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Τσάβες, κι αυτοί οι άνθρωποι κυκλοφορούν ελεύθεροι»…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags