Facebook Pixel «Kαίνε» οι εξελίξεις με Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ - Sportdo.gr
| 2018-01-16 14:25:00

«Kαίνε» οι εξελίξεις με Πρίγιοβιτς, τι ισχύει για τη μεταγραφή του - Τα 10 εκατ. και ο... Κουλούρης

Sportdog Team
«Kαίνε» οι εξελίξεις με Πρίγιοβιτς, τι ισχύει για τη μεταγραφή του - Τα 10 εκατ. και ο... Κουλούρης

To sportdog.gr έχει όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. 

Ξανά στο προσκήνιο από χθες το βράδυ το… σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και το μέλλον του στην Τούμπα, μετά τη διαρροή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πως απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Ρεν για απόκτηση του πρώτου σκόρερ του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ συνεχίζει βέβαια να αναρωτιέται για το αν στο μεταγραφικό πλάνο του Ιανουαρίου υπάρχει επιθυμία για πώληση του Πρίγιοβιτς. Η απάντηση είναι «όχι». Τη δεδομένη στιγμή κανείς δεν θέλει να παραχωρηθεί ο 27χρονος φορ. Ούτε η οικογένεια Σαββίδη, ούτε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ούτε ο Λούμπος Μίχελ, ούτε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ούτε όμως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Αυτό συμβαίνει για τρεις λόγους. Ο πρώτος και βασικότερος είναι πως στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έφτασε μία πρόταση που να βάλει τους ασπρόμαυρους σε… πειρασμό, δηλαδή να πλησιάζει στη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων που έχει ο Σέρβος ή τουλάχιστον να ξεπερνάει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Η μοναδική πρόταση που έχει γίνει για τον «Πρίγιο», ανεπίσημη μάλιστα, ήταν αυτή της Ρεν που με το ζόρι έφτανε τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, την οποία στην Τούμπα ούτε καν συζήτησαν, όσο και αν είναι επιτακτική η ανάγκη για εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με το Financial Fair Play.  

Ο δεύτερος και εξίσου σημαντικός λόγος είναι πως στον ΠΑΟΚ κατέληξαν πως μία ενδεχόμενη αποχώρηση του Σέρβου δεν θα προκαλούσε μόνο αναστάτωση στις τάξεις των οπαδών αλλά και στις τάξεις της ομάδας, σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για την έκβαση της κούρσας για το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο.

Επιπλέον, δεν θα υπήρχαν και τα χρονικά περιθώρια να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Πρίγιοβιτς και να εγκλιματιστεί αμέσως στην ομάδα, εκτός του ότι δύσκολα μπορεί να βρεθεί στο… πόδι ένας επιθετικός με τα «νούμερα» του Σέρβου.

Ο τρίτος λόγος είναι πως στον ΠΑΟΚ ξέρουν πολύ καλά πως η βέβαιη συμμετοχή του Πρίγιοβιτς στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας μπορεί να φέρει εύκολα στο προσκήνιο μία πρόταση διπλάσια ή ακόμα και τριπλάσια από αυτή της Ρεν, δηλαδή μία πρόταση που θα φτάνει ακόμα και τα 7 εκατομμύρια ευρώ, ειδικά εάν ο 27χρονος σέντερ φορ βρει... δίχτυα στους αγώνες της Σερβίας.

Το Μουντιάλ βρίσκεται όμως και στο μυαλό του Πρίγιοβιτς, που δικαιολογημένα πιστεύει πως μέσω των εμφανίσεών του με τη φανέλα της Σερβίας μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον μίας ομάδας με μεγαλύτερη δυναμική σε σχέση με τη Ρεν ή τις Χάντερσφιλντ και Γουλβς που εμφανίστηκαν το προηγούμενο διάστημα να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Αυτό που βρίσκεται στο μυαλό του «Πρίγιο» είναι να πετύχει όσα περισσότερα γκολ μπορεί μέχρι το τέλος της σεζόν και για να ανεβάσει τις «μετοχές» του και για να αποχωρήσει πρωταθλητής, χωρίς να έχει πάρει φυσικά πολύ καλά το γεγονός πως στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια ο Ραζβάν Λουτσέσκου προτιμάει τον Ευθύμη Κουλούρη και όχι αυτόν.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags