Facebook Pixel Sportdog.gr | Η συνάντηση για Μολέντο και το σενάριο-καταστροφή για Παναθηναϊκό!
| 2018-01-16 19:40:00

Η συνάντηση για Μολέντο και το σενάριο-καταστροφή για Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Η συνάντηση για Μολέντο και το σενάριο-καταστροφή για Παναθηναϊκό!

«Φουντώνουν» οι εξελίξεις με τον Βραζιλιάνο στόπερ!

Το θέμα του Ροντρίγκο Μολέντο και του επόμενου σταθμού της καριέρας του έχει ήδη τραβήξει αρκετά και οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι ίσως να υπάρξουν ακόμα μερικά επεισόδια στο εν λόγω «σίριαλ».

Τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το ζήτημα του Βραζιλιάνου περιπλέκεται, αφού η Ιντερνασιονάλ θα κάνει κίνηση για την απόκτησή του από τώρα (έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με τον παίκτη, που ισχύει από 1η Ιουλίου) προκειμένου να αποτρέψει τον δρομολογημένο δανεισμό του στον ΠΑΟΚ. Γι’ αυτόν τον λόγο, ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Λούμπος Μίχελ, έχει αυτή την ώρα συνάντηση με ανθρώπους του Τριφυλλιού για να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Μέσα σε όλα αυτά, έκαναν την εμφάνισή τους σενάρια, σύμφωνα με τα οποία υπήρξε και ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μολέντο και μάλιστα η συγκεκριμένη προοπτική -υποτίθεται πως- συζητήθηκε και στο Δ.Σ του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η εν λόγω φημολογία δεν έχει βάση στην πραγματικότητα. Οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν προτίθενται να πάρουν κανέναν παίκτη του Τριφυλλιού. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, το θέμα του Μολέντο εξετάστηκε στον Ολυμπιακό μόνο για την περίπτωση που ο παίκτης έμενε ελεύθερος, αλλά εν τέλει αποφασίστηκε να μην γίνει οποιαδήποτε κίνηση.

Παράλληλα, δεν προκύπτει από πουθενά ότι όντως στο Δ.Σ των Πρασίνων συζητήθηκε κάποια εμπλοκή του Ολυμπιακού για τον Βραζιλιάνο.

Όπως και να έχει, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μολέντο είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση. Μέχρι στιγμής έχει κάνει υπομονή και δεν έχει τραβήξει το σχοινί στα άκρα, Αν όμως αλλάξουν τα δεδομένα και η ψυχολογία του, ο Βραζιλιάνος έχει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να καταθέσει προσφυγή, εξέλιξη που θα αποτελέσει… καταστροφή για τον Παναθηναϊκό. Συνεπώς, το καλύτερο για το Τριφύλλι είναι το θέμα να τελειώσει άμεσα, ειδάλλως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την τροπή που θα πάρει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags