Facebook Pixel Ποτέ δεν ήθελε να φύγει ο Μάριν από τον Ολυμπιακό - Τα νεύρα του Τζούρτζεβιτς
| 2018-01-16 22:32:00

Φούντωσαν οι φήμες για Μάριν - Τι γίνεται με τον Γερμανό - Γιατί «τρελαίνεται» ο Τζούρτζεβιτς;

Sportdog Team
Φούντωσαν οι φήμες για Μάριν - Τι γίνεται με τον Γερμανό - Γιατί «τρελαίνεται» ο Τζούρτζεβιτς;

Η... παρέμβαση Μαρινάκη και οι σχέσεις με τον μάνατζερ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε χθες της Λαμίας στο ντεμπούτο του Όσκαρ Γκαρσία στον πάγκο της ομάδας, έχοντας πρωταγωνιστή τον Μάρκο Μάριν για ακόμα ένα παιχνίδι.

Ο Γερμανός είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος, έχει κάνει μια σειρά από πολύ καλά παιχνίδια, ενώ εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι έχει σκοράρει σε τρία συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος, με την ψυχολογία του πλέον να είναι στα ύψη.

Για τον Γερμανό διεθνή γράφτηκε ότι βρέθηκε πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό και χρειάστηκε η παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη για να τον κρατήσει στην ομάδα, κάτι που όμως δεν ισχύει.

Άλλωστε, ο παίκτης περνούσε μια χαρά στον Πειραιά και δεν «ψαχνόταν» να φύγει ούτε πέρυσι, την περίοδο που δεν έπαιζε σχεδόν καθόλου, πόσω μάλλον την φετινή σεζόν, που «πετάει» αγωνιστικά. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, ο Γερμανός βρίσκεται σε αναζήτηση αγοράς νέου σπιτιού στα νότια προάστια, συνεπώς οι φήμες περί τάσεων φυγής του παίκτη δεν ισχύουν!

Παρεμπιπτόντως, ο Μάριν αντέχει ακόμα και στους «κραδασμούς» που έχουν προκαλέσει οι «ψυχρές» σχέσεις του Ολυμπιακού με τον ατζέντη του, Φάλι Ραμαντάνι. Οι έτεροι πελάτες του, ο Χρβόγε Μίλιτς και ο Σάσα Ζντιέλαρ, δεν υπολογίζονται από τους Πειραιώτες, ενώ ταυτόχρονα έχει καθυστερήσει η λύση των συμβολαίων τους, με αποτέλεσμα να μένουν ανενεργοί στο ρόστερ. Αντιθέτως, ο Γερμανός έχει κερδίσει μια μόνιμη θέση στην ενδεκάδα με την πολύ καλή του απόδοση φέτος και το ζήτημα του Ραμαντάνι δεν δείχνει να τον επηρεάζει.

Τα νεύρα του Τζούρτζεβιτς

Κατά τα άλλα, ακόμα ένας παίκτης που δεν τα πηγαίνει άσχημα στον Ολυμπιακό είναι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ο Σέρβος έχει πετύχει αρκετά γκολ το τελευταίο διάστημα, παρά το γεγονός ότι συνήθως μπαίνει στα ματς ως αλλαγή.

Ο Τζούρτζεβιτς, ωστόσο, είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, καθώς δυσκολεύεται να ελέγξει τα νεύρα του όταν ένα ματς δεν του πηγαίνει καλά, όπως συνέβη και στο χθεσινό ματς με τη Λαμία.

Ο Σέρβος έχει ξεσπάσει ουκ ολίγες φορές στη λήξη των αγώνων, προκαλώντας άσχημη εντύπωση. Τα νεύρα του τείνουν να γίνουν… κανόνας αντί για εξαίρεση και πρέπει να βρει τον τρόπο να συγκρατήσει τον εαυτό του γιατί μόνο βέβαιο δεν πρέπει να θεωρείται ότι ο Όσκαρ Γκαρσία θα ανεχτεί τα συνεχή ξεσπάσματα του παίκτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags