Facebook Pixel Τι προσφέρει ο Σαββίδης σε Παναθηναϊκό και Μολέντο - Sportdog.gr
| 2018-01-17 09:30:00

Τρελό αυτό που έκανε ο Ιβάν για Μολέντο, έτσι τινάζει το deal - Χοντρό παρασκήνιο με... Ολυμπιακό

Sportdog Team
Τρελό αυτό που έκανε ο Ιβάν για Μολέντο, έτσι τινάζει το deal - Χοντρό παρασκήνιο με... Ολυμπιακό

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν για χάρη του Βραζιλιάνου. 

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, με τη μορφή του δανεισμού, του Ροντρίγκο Μολέντο, από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει απόλυτη συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και το μόνο που φαίνεται να απομένει είναι το «οκ» του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος πολύ δύσκολα θα «κόψει» ένα τέτοιο deal για ευνόητους λόγους.

Από την πλευρά του, ο Δικέφαλος του Βορρά δεν ανέβασε ποτέ την προσφορά του προς τους Πράσινους, ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να αναλάβει και οφειλόμενα που υπάρχουν προς την πλευρά του Βραζιλιάνου από τη διοίκηση του Τριφυλλιού, ύψους 60.000 ευρώ, εκτός από τις 300.000 ευρώ που δίνει για τον δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» έχουν κάνει ήδη μια πρώτη κουβέντα με τον έμπειρο στόπερ για να συνεργαστούν και μετά το καλοκαίρι, προσφέροντας στον ποδοσφαιριστή ένα «τρελό» συμβόλαιο σε σχέση με αυτό που του έχει προτείνει η Ιντερνασιονάλ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο ΠΑΟΚ δίνει στον Βραζιλιάνο ένα «κλειστό» συμβόλαιο 3,5 ετών με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τις 800.000 ευρώ το χρόνο.

Τα χρήματα θεωρούνται πάρα πολλά και εκτιμάται ότι μπορεί να δελεάσουν τον άσο του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τινάξει στον αέρα τη συμφωνία που έχει με τους συμπατριώτες του, ειδικά αν μέχρι το καλοκαίρι έχει εγκλιματιστεί στη Θεσσαλονίκη και έχει «ψηθεί» με τις συνθήκες και το κλίμα στη νέα του ομάδα.

Στο μεταξύ, όπως σας γράφαμε και χθες, δεν προκύπτει από πουθενά καμία «εμπλοκή» του Ολυμπιακού στην υπόθεση και το όλο στόρι φαίνεται πως λειτούργησε περισσότερο επικοινωνιακά από συγκεκριμένη πλευρά με συγκεκριμένο στόχο.

Είναι αδύνατον, άλλωστε, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού να επιχειρήσει σε αυτή τη φάση να παραχωρήσει παίκτη στον «αιώνιο» αντίπαλο. Απεναντίας, η διαρροή του συγκεκριμένου «ενδιαφέροντος» εξυπηρέτησε όπως φαίνεται τη διαφαινόμενη παραχώρηση του παίκτη στον ΠΑΟΚ με όσο τον δυνατόν λιγότερες αντιδράσεις.

Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή, οι Πράσινοι έπαιξαν το ρόλο του «σκληρού διαπραγματευτή», προκειμένου να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη από το συγκεκριμένο deal. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags