Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πώρωσε» Πρίγιοβιτς ο Λουτσέσκου - Ομιλία με νόημα από τον Ρουμάνο!
| 2018-01-17 10:01:00

«Πώρωσε» Πρίγιοβιτς ο Λουτσέσκου - Ομιλία με νόημα από τον Ρουμάνο!

Sportdog Team
«Πώρωσε» Πρίγιοβιτς ο Λουτσέσκου - Ομιλία με νόημα από τον Ρουμάνο!

Τι έκανε ο κόουτς του ΠΑΟΚ στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας;

Τώρα ξεκινούν τα κρίσιμα για τον ΠΑΟΚ, τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε Κύπελλο και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που θέλει τους παίκτες του σε εγρήγορση.

Για αυτό το λόγο τους μάζεψε και τους μίλησε σχετικά στην χθεσινή προπόνηση, καλώντας τους πάντες να παραμερίσουν όποια προσωπικά θέματα έχουν και να αφοσιωθούν στους στόχους της ομάδας.

Μάλιστα ο Ρουμάνος είχε και τετ-α-τετ με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τον οποίο μίλησε για αρκετά λεπτά, προφανώς για τις "σειρήνες" που ακούγονται για τον Σέρβο και το πόσο πολύ τον υπολογίζει ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά.

«Μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη φάση της αγωνιστικής περιόδου και κάθε αγώνας από εδώ και πέρα, ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου, θα είναι κρίσιμος και καθοριστικός για την προσπάθεια που κάνουμε. Πρέπει όλοι σας να παραμερίσετε οποιαδήποτε προσωπικά θέματα και να βάλετε πάνω από όλα το συμφέρον της ομάδας. Και να μην ξεχνάτε ότι όλοι σας είστε σημαντικοί. Ο ΠΑΟΚ έχει το ατού να παίρνει πολύ μεγάλη βοήθεια από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο», είπε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags