Facebook Pixel Μπαμπά και Κάμπελ για καλοκαίρι, τι συμβαίνει με Οφόε-Γκαρσία - Sportdog.gr
| 2018-01-17 11:53:00

Ετοιμάζει καλοκαιρινά «μπαμ» ο Μαρινάκης - Άνοιγμα σε απίθανη αγορά - «Τελειώνει» όνομα ο Γκαρσία;

Sportdog Team
Ετοιμάζει καλοκαιρινά «μπαμ» ο Μαρινάκης - Άνοιγμα σε απίθανη αγορά - «Τελειώνει» όνομα ο Γκαρσία;

Τι ισχύει για τους στόχους που γράφονται και ξένο 11άδας.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να έχουν ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως δεν πρόκειται να κάνουν άλλη μεταγραφή, ειδικά αν δεν προκύψουν αποχωρήσεις από το υπάρχον ρόστερ, ωστόσο η… ονοματολογία συνεχίζεται στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ.

Ένα από τα ονόματα που παραμένει καθημερινά στην επικαιρότητα είναι κι αυτό του Ζονατάν Μπαμπά, το μεγάλο αστέρι της Σεντ Ετιέν, που όντως αρέσει πολύ στους Ερυθρόλευκους, αλλά μάλλον η περίπτωσή του απασχολεί περισσότερο ενόψει καλοκαιριού, μιας και υπάρχει μεγάλο κόστος για να αποκτηθεί τον Γενάρη.

Εξάλλου, οι Ερυθρόλευκοι δουλεύουν από τώρα αρκετές υποθέσεις ενόψει της νέας σεζόν και μία τέτοια είναι, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, η περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ, αλλά και του Βούλγαρου, Κιρίλ Ντεσπόντοφ, που οι Πειραιώτες κάνουν την προετοιμασία τους αυτή την εποχή για να «χτυπήσουν» το καλοκαίρι με ευνοϊκότερες συνθήκες.

Μία ακόμα επιλογή που εξετάζουν για το μέλλον οι πρωταθλητές είναι κι αυτή του νεαρού Βόσνιου πορτιέρε, Μπένζαμιν Τσαλάκοβιτς, σε επίπεδο «επένδυσης», μιας και στο Λιμάνι θεωρούν ότι 17χρονος κίπερ, ύψους 1,97 μ., έχει τεράστια προσόντα. Οι Πειραιώτες κάνουν σκάουτινγκ τον συγκεκριμένο ταλαντούχο γκολκίπερ, ωστόσο δεν έχουν καταλήξει ακόμα στην απόκτησή του.

Πάντως, το συγκεκριμένο ενδιαφέρον για παίκτη από τη Βοσνία, η περίπτωση του Βούλγαρου Κιρίλ Ντεσπόντοφ που προαναφέραμε, καθώς και η απόκτηση του επίσης νεαρού Σέρβου, Ούρος Τζούρτζεβιτς, το περασμένο καλοκαίρι, δείχνει το «άνοιγμα» του Ολυμπιακού σε γειτονικές αγορές, κάτι που δεν είχε επιχειρήσει τα τελευταία χρόνια.

Σε ό,τι αφορά το νέο σενάριο περί άμεσης αποχώρησης του Οτζίτζα Οφόε, δε φαίνεται να έχει βάση, τουλάχιστον από την πλευρά του παίκτη, αν και είναι αλήθεια ότι δείχνει να μη «χωράει» στο νέο αγωνιστικό πλάνο του Όσκαρ Γκαρσία.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, ο Ισπανός τεχνικός να είναι αυτός που να έχει θέσει εκτός τον Βέλγο, όπως φαίνεται να έχει κάνει ήδη με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίος δεν του ταιριάζει λόγω... ταχύτητας. Όπως, άλλωστε, σας έχουμε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού έχει ζητήσει την απόκτηση ενός γρήγορου μέσου, που θα μπορεί να αγωνίζεται τόσο ως 6άρι όσο κι ως 8άρι.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags