Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο δικηγόρος του Γιάνς Βέμερ θέλει τον ΠΑΟ στη Γ΄ Εθνική!
| 2018-01-18 07:25:00

Aτάκα-βόμβα για τον Παναθηναϊκό: «Ας πάει στη Γ΄ Εθνική»!

Sportdog Team
Aτάκα-βόμβα για τον Παναθηναϊκό: «Ας πάει στη Γ΄ Εθνική»!

Ποιος το είπε και για ποιον λόγο!

Η εκδίκαση της υπόθεσης του Βέμερ έγινε χθες και έχει ενδιαφέρον το τι ειπώθηκε από τους δικηγόρους τους παίκτη και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με τη «LiveSport» υπήρξε έκρηξη του δικηγόρου του Βέμερ, Πάρη Ατλαμάζογλου, ο οποίος σχολίασε: «Έχουμε γίνει επαίτες και παρακαλάμε να πάρουμε τα λεφτά μας από τον Παναθηναϊκό.

Μας ζητάνε να βάλουμε εμείς πλάτη και την ίδια ώρα ο κ. Αλαφούζος αγοράζει πλοία αξίας 326 εκατ. ευρώ. Ας πάει στη Γ΄ Εθνική ο Παναθηναϊκός, πρέπει όμως να πληρώσει, γιατί υπάρχουν αποφάσεις που επιδικάζουν ποσά σε ποδοσφαιριστές.

Τι έκανε ο Παναθηναϊκός για τον Βέμερ; Τον είχε εκτός ομάδας και τον έστελνε να προπονείται μόνος του το πρωί. Και από τότε που έφυγε, δεν του έχει δώσει ένα ευρώ, αν και έχουμε δικαιωθεί στα αθλητικά δικαστήρια».

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού ο Αλκιβιάδης Παπαντωνίου απάντησε: «Σχεδόν 15 μήνες συζητούσαμε με τον Βέμερ για να βρούμε μία λύση και σε αυτό το διάστημα, χωρίς να αγωνίζεται, εισέπραξε 400.000 ευρώ. Και τον τελευταίο χρόνο "κάθισε" πάνω στο συμβόλαιο και δεν έφευγε. Και εμείς θέλουμε να τον πληρώσουμε, αλλά αυτό πρέπει να γίνει σε πολλές δόσεις».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags