Facebook Pixel «Έχει Μολέντο ο ΠΑΟΚ, να χάσει κιλά ο Αζεβέδο» - Sportdog.gr
| 2018-01-18 11:45:00

«Έχει Μολέντο ο ΠΑΟΚ, να χάσει κιλά ο Αζεβέδο - Πρίγιοβιτς με +6 εκατ.» - Κράξιμο για Κεσέρου!

του Γιώργου Κτενά
«Έχει Μολέντο ο ΠΑΟΚ, να χάσει κιλά ο Αζεβέδο - Πρίγιοβιτς με +6 εκατ.» - Κράξιμο για Κεσέρου!

«Γκαζωμένος» ο Στέλιος Γρηγοριάδης στο sportdog.gr.

Πολλά ήταν τα ανταλλάγματα που πρόσφερε ο ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μολέδο με τη μορφή δανεισμού, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Στέλιος Γρηγοριάδης.

Ο πεπειραμένος δημοσιογράφος αναφέρθηκε ευρύτερα στον προγραμματισμό των μεταγραφών στον Δικέφαλο, στον Αζεβέδο που βρίσκεται στα πιτς, αλλά και στην κλήρωση Κυπέλλου για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Χαρακτήρισε, μάλιστα, ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ τη φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς μπορεί να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή και να αποδείξει ότι είναι λιγότερος κακός από τους άλλους δύο διεκδικητές.

«Στην περίπτωση του Μολέδο ο ΠΑΟΚ ήθελε να πάρει έναν παίκτη τον οποίο είχε ήδη. Δηλαδή, θηρίο στην άμυνα υπάρχει ήδη και τον λένε Βαρελά. Ακόμα και ο Μαλεζάς είναι τέτοιος, από την άποψη του ύψους. Θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής ευφυής και δεξιοτέχνης», ήταν το αρχικό σχόλιο του Σ. Γρηγοριάδη στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τα χρήματα και τα ανταλλάγματα που ακούγονταν στο ρεπορτάζ:

«Είναι παρά πολλά όσα έδινε ο ΠΑΟΚ, αυτό είναι αυτονόητο. Βέβαια, αφού τον ήθελαν, ας τον έπαιρναν. Το ερώτημα όμως είναι ποιος αποφασίζει στον ΠΑΟΚ για να γίνουν οι μεταγραφές. Να μας εξηγήσουν κάποια στιγμή με ποιο σκεπτικό γίνονται οι κινήσεις που κάνουν στην ενίσχυση του Δικέφαλου».

Θέμα έχει προκύψει και με την περίπτωση του Αζεβέδο, που ήρθε για να καλύψει θέση με άμεση ανάγκη για την ομάδα και θα τον δούμε σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ μετά από 3-4 εβδομάδες.

«Προφανώς θα πρέπει αρχικά να χάσει κάποια κιλά για να παίξει, αλλά δεν είναι τόσο αυτό το ζήτημα. Ο ΠΑΟΚ μας έχει συνηθίσει σε περιπετειώδεις επιλογές όσον αφορά την ενίσχυσή του, με παίκτες που θα έρθουν και θα παίξουν άμεσα. Αγοράστηκε ένας παίκτης σε γνώση όλων ότι είχε ρίσκο. Αλλά το θέμα είναι να δούμε ποια θα είναι η εικόνα του, αν θα τραυματιστεί ξανά κ.λπ., όταν θα φτάσει η ώρα για να παίξει».

Ενδιαφέρον παρουσίαζει και η υπόθεση του Πρίγιοβιτς, για τον αν θέλει ο ΠΑΟΚ να τον πουλήσει ή όχι, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο ρεπορτάζ και το όνομα του Κεσέρου.

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ εύκολο να διώξει τον Πρίγιοβιτς, αρκεί η ομάδα που θα ενδιαφερθεί να προσφέρει περισσότερα από έξι εκατ. ευρώ, ώστε να πλησιάζει τη ρήτρα των δέκα εκατ. ευρώ. Όλοι πωλούνται. Όσον αφορά την περίπτωση του Κεσέρου, ο ΠΑΟΚ διαψεύδει ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Αλλά με αφορμή και αυτή την υπόθεση, φαίνεται αυτό που ανέφερα και νωρίτερα: Δεν υπάρχει σοβαρή προεργασία, πάλι αποδεικνύεται ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν έτοιμος. Οι παίκτες που περισσεύουν και είναι διαθέσιμοι αυτή την περίοδο, για κάποιον λόγο περισσεύουν στις ομάδες τους. Εκτός αν πούμε ότι αγοράζει κάποιον, πληρώνει και ξέρει τι παίρνει. Διαφορετικά όταν αγοράζεις από τα περισσεύματα, αυτά συμβαίνουν».

Την κλήρωση του Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, πώς τη σχολιάζετε; Όπως και το γεγονός ότι οι δανεικοί του Δικέφαλου στον Ατρόμητο δεν θα συμμετάσχουν στο μεταξύ τους παιχνίδι;

«Η κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε αντιμέτωπους Ολυμπιακό και ΑΕΚ, μπορεί να φανεί χρήσιμη στον ΠΑΟΚ τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα είναι σαφές ότι έχει φορτωθεί το πρόγραμμα Ολυμπιακού και ΑΕΚ, που ήταν έτσι κι αλλιώς επιβαρυμένο. Και στην ΑΕΚ ακόμα περισσότερο, λόγω και των υποχρεώσεων που έχει στην Ευρώπη. Βολεύει τον ΠΑΟΚ η κλήρωση, είναι γεγονός. Όχι ότι ο Ατρόμητος είναι κάποια ευκαταφρόνητη ομάδα. Απλώς στον Δικέφαλο η αρχή του δεύτερου γύρου έχει βατό πρόγραμμα, όπως ήταν και η αρχή του πρώτου γύρου. Αλλά στο Κύπελλο είναι προφανές ότι βολεύει η κλήρωση και είναι ευνοϊκή η συγκυρία που θα μείνει μία από τις άλλες δύο ομάδες εκτός. Όσον αφορά τους δανεικούς, συνηθίζεται να μην αντιμετωπίζουν τις ομάδες τους. Και όχι μόνο επειδή το γράφει ένα χαρτί. Δεν είναι παράλογο ούτε παράξενο να συμβαίνει αυτό».

Θεωρείτε ότι στο φετινό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, ακριβώς και λόγω όσων αναφέραμε προηγουμένως, μπορεί να είναι εκείνος που θα κόψει πρώτος το νήμα;

«Όπως και πέρσι ήταν ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα, έτσι και φέτος έχει την ίδια ευκαιρία. Πρώτος το νήμα θα κόψει όχι ο καλύτερος αλλά ο λιγότερος κακός. Μπορεί να κλέψει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, θα είναι κρίμα να αποδείξει ότι είναι περισσότερο κακός από τους άλλους δύο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags