Facebook Pixel Η αλήθεια στον ΠΑΟΚ για Πρίγιοβιτς και Κεσέρου - Sportdog.gr
| 2018-01-19 10:41:00

Άνω-κάτω η Τούμπα για τον φορ - Θέλει ο παίκτης, «κλωτσάει» η ομάδα - Πού κολλάει ο Πρίγιοβιτς;

Sportdog Team
Άνω-κάτω η Τούμπα για τον φορ - Θέλει ο παίκτης, «κλωτσάει» η ομάδα - Πού κολλάει ο Πρίγιοβιτς;

«Καυτό» παρασκήνιο για την κίνηση που «ψήνουν» οι Ασπρόμαυροι.

Προς… ύφεση οδεύει το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και.. συμπρωταγωνίστρια τη Ρεν, αφού οι Γάλλοι αποδείχθηκαν τελικά… φαφλατάδες σε ότι έχει να κάνει με τη βελτιωμένη πρόταση που υποτίθεται θα κατέθεταν στον ΠΑΟΚ.

Όπως έχετε ενημερωθεί λεπτομερώς μέσα από το sportdog.gr, ουδέποτε υπήρξε θέμα πώλησης του Πρίγιοβιτς στον σύλλογο της Βρετάνης, που ουσιαστικά ήθελε να πάρει… τζάμπα τον Σέρβο επιθετικό. Έτσι, εκτός και αν συμβεί το… θαύμα να υπάρξει μία ομάδα που θα καταθέσει στον ΠΑΟΚ μία πρόταση τουλάχιστον 6 εκατομμυρίων, ο «Πριγιογκόλ» παραμένει στην Τούμπα μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Η παραμονή του Σέρβου βέβαια δεν επηρεάζει την απόφαση για απόκτηση επιθετικού τις ημέρες που απομένουν μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, με το όνομα του Κλαούντιο Κεσερού να παραμένει στη λίστα των ασπρόμαυρων, παρά τις σχετικές διαψεύσεις. 

Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν έναν επιθετικό με διαφορετικά αγωνιστικά στοιχεία από αυτά του Πρίγιοβιτς και ο διεθνής Ρουμάνος φορ της Λουντογκόρετς είναι τέτοιος. Το ότι το συμβόλαιό του με τους Βούλγαρους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ των Θεσσαλονικιών, όμως υπάρχει και ένα… πρόβλημα.

Παρότι βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, αφού κινδυνεύει να «χάσει» τον Κεσερού χωρίς να εισπράξει ούτε ένα ευρώ εάν δεν τον παραχωρήσει σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, η Λουντογκόρετς δεν δείχνει διατεθειμένη να… χαρίσει τον ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Και αυτό γιατί οι Βούλγαροι δεν θέλουν να «χαλάσουν» το όνομα που έχουν φτιάξει στην «πιάτσα» σε ότι έχει να κάνει με τις διαπραγματευτικές τους ικανότητες, με τον ίδιο τον Κεσερού να βλέπει με θετικό μάτι μία «μετακόμισή» του στην Τούμπα αλλά παράλληλα να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, μία εκ των οποίων είναι οι Κολοράντο Ράπιντς που αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags