Facebook Pixel Δεν ζήτησε συγγνώμη ο Βράνιες - Sportdog.gr
| 2018-01-19 12:30:00

Έληξε το θέμα Βράνιες; Φοβερό παρασκήνιο με την ατάκα-φωτιά - Τι έκανε ο Βόσνιος στα αποδυτήρια

Sportdog Team
Έληξε το θέμα Βράνιες; Φοβερό παρασκήνιο με την ατάκα-φωτιά - Τι έκανε ο Βόσνιος στα αποδυτήρια

Στο ματς της Λάρισας ενδεχομένως να φανούν πολλά... 

Μπορεί ο Όγκνιεν Βράνιες να επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις της ΑΕΚ και μέσω αναρτήσεων στα social media να προσπάθησε να «ζεστάνει» ξανά τους φίλους της ομάδας, ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την πραγματικότητα: το γεγονός ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με... θερμό χαρακτήρα που εσχάτως εμφάνισε έντονες τάσεις φυγής και που, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, εξακολουθεί να κρατάει μια σχετικά «ψυχρή» στάση, μετά από όσα προηγήθηκαν.

Δεν ήταν, άλλωστε, ευχάριστη η πορεία των εξελίξεων για τον στόπερ της Ένωσης και ειδικά ύστερα από το τετ α τετ που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως ο Βόσνιος άσος δεν ζήτησε συγγνώμη για την όλη συμπεριφορά του στα αποδυτήρια της ομάδας, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις για να ηρεμήσουν και πάλι τα πνεύματα.

Ο παίκτης ένιωθε κάπως άβολα σύμφωνα με πληροφορίες στην επανεμφάνισή του και ακόμα και η πλάκα που έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ, όταν αποφάσισε να τον παρουσιάσει στην υπόλοιπη ομάδα ως νέο μεταγραφικό απόκτημα για να... σπάσει τον πάγο μιας και όλοι ήταν κάπως μαγκωμένοι, δε φαίνεται να μαλάκωσε τελικά τον ποδοσφαιριστή που «φημίζεται» έτσι κι αλλιώς για τον «σκληρό» χαρακτήρα του. Εξ ου και σε κανένα ΜΜΕ, έντυπο ή ηλεκτρονικό, δεν αναφέρθηκε η εξωτερίκευση της μεταμέλειας του ποδοσφαιριστή.

Προφανώς ο παίκτης δεν έχει αποδεχτεί ακόμα το γεγονός ότι η Ένωση δεν τσίμπησε στα τερτίπια του, αλλά και του μάνατζέρ του και φαίνεται να κρατάει μια σχετικά απόμακρη στάση, χωρίς, βέβαια, αυτό σημαίνει ότι θα… ανάψει ξανά φωτιές στην ομάδα του. Εξάλλου, το «μήνυμα» από τον Δήμητρη Μελισσανίδη το πήρε και φαίνεται πως ήταν αρκετά ηχηρό για να «προσγειώσει» τον παίκτη στην πραγματικότητα.

Πάντως, ενδιαφέρον έχει ποια θα είναι η αγωνιστική συμπεριφορά του Βόσνιου. Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει βασικό στο πολύ σημαντικό εκτός έδρας ματς του Σαββάτου στη Λάρισα...
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags