Facebook Pixel Προχωράει το super deal του Παναθηναϊκού με Μυστακίδη, Κωνσταντινίδη, Κάτσε - Sportdog.gr
| 2018-01-19 13:15:00

Προχωράει το super deal του ΠΑΟ και χωρίς Μολέντο - Πληρωμένος από ΠΑΟΚ μέχρι και ο... ελεύθερος!

Sportdog Team
Προχωράει το super deal του ΠΑΟ και χωρίς Μολέντο - Πληρωμένος από ΠΑΟΚ μέχρι και ο... ελεύθερος!

Ποιοι παίκτες του Δικεφάλου προβάρουν τα πράσινα. 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις για να «κατηφορίσουν» οι Γιάννης Μυστακίδης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Εργκούς Κάτσε στη Λεωφόρο, παρότι χθες «χάλασε» οριστικά το deal για τον Ροντρίγκο Μολέντο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχουν πολλές πιθανότητες και οι τρεις ποδοσφαιριστές να φορέσουν τα πράσινα, με τον Κωνσταντινίδη να θεωρείται σίγουρος και τον Μυστακίδη… σχεδόν σίγουρος.

Ο Κωνσταντινίδης μάλιστα πρόκειται να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος, αφού δεν υπολογίζεται στον ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της σεζόν, ενώ ο Μυστακίδης θα φορέσει τα πράσινα ως δανεικός μέχρι το τέλος της χρονιάς, αφού στον ΠΑΟΚ έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητές του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Κάτσε, ο μάνατζέρ του, Δημήτρης Καγιούλης, προσπαθεί να βρει «στέγη» για τον πελάτη του στο εξωτερικό, αλλά κάθε άλλο παρά κλείνει την πόρτα στον Παναθηναϊκό, οπότε είναι πιθανό και ο Αλβανός μέσος να φορέσει το τριφύλλι ακόμα και αν καθυστερήσει λίγο περισσότερο σε σχέση με τους δύο συμπαίκτες του η προσθήκη του στο ρόστερ του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει τη διάθεση να πληρώσει τα συμβόλαια και των τριών ποδοσφαιριστών, ακόμα και αν ο Κωνσταντινίδης μετακομίσει στη Λεωφόρο ως ελεύθερος. Δηλαδή, ο Παναθηναϊκός δεν θα πληρώσει… ούτε ευρώ για τους τρεις παίκτες, τους οποίους ο Ουζουνίδης προορίζει για βασικά στελέχη της ενδεκάδας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags