Facebook Pixel Οι τελευταίες εξελίξεις με Μολέντο και ο «σωτήρας» Κουρμπέλης - Sportdog.gr
| 2018-01-19 14:55:00

Όλα στο «κόκκινο» στον ΠΑΟ - Οι τελευταίες εξελίξεις με Μολέντο και ο «σωτήρας» Κουρμπέλης!

Sportdog Team
Όλα στο «κόκκινο» στον ΠΑΟ - Οι τελευταίες εξελίξεις με Μολέντο και ο «σωτήρας» Κουρμπέλης!

Ο μεγάλος στόχος και η μεγάλη ελπίδα που έχουν στο Τριφύλλι. 

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να ασχολούνται με την υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο, καθώς προσπαθούν να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερο κερδισμένοι από το διαφαινόμενο deal με την Ιντερνασιονάλ.

Πέρα από τα κάποια χρήματα που θα πάρουν οι Πράσινοι από τους Βραζιλιάνους, ο βασικός στόχος των ανθρώπων του Τριφυλλιού παραμένει να γλιτώσουν τα οφειλόμενα προς τον παίκτη, κάτι που είχαν καταφέρει θυμίζουμε στις διαπραγματεύσεις που είχαν κάνει με τον ΠΑΟΚ.

Βέβαια, πλέον ο Δικέφαλος του Βορρά έχει αποσυρθεί από το παιχνίδι κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι πια δε γίνεται καμία προσπάθεια από τους Πράσινους ούτε για να επαναφέρουν στο προσκήνιο τους «ασπρόμαυρους», αλλά ούτε και για να μεταπείσουν τον παίκτη, ο οποίος δείχνει να έχει πάρει την τελική του απόφαση.

Μία άλλη περίπτωση παραχώρησης που απασχολεί εξίσου πολύ σοβαρά τις τελευταίες ώρες του ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι κι αυτή του Δημήτρη Κουρμπέλη. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή επιμένει πως μπορεί να φέρει μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό και δη από την αγορά της Ιταλίας, ωστόσο στην πραγματικότητα ακόμα στο Τριφύλλι δεν έχουν στα χέρια τους κάτι επίσημο.

Πάντως, οι Πράσινοι δείχνουν εμπιστοσύνη στον μάνατζερ του Έλληνα άσου και περιμένουν πως πολύ γρήγορα θα «σκάσει» η πρόταση. Εξάλλου, περιμένουν πώς και πώς τα συγκεκριμένα χρήματα, ενώ θυμίζουμε ότι για τις 24/1 είναι προγραμματισμένες οι εκδικάσεις των προσφυγών που «καίνε» τον Παναθηναϊκό και προφανώς στο Τριφύλλι αναμένουν να έχουν μέχρι τότε στα χέρια τους «ρευστό».

Την ίδια στιγμή, το γεγονός ότι πριν λίγες μέρες στον Παναθηναϊκό είχαν μια πρώτη κουβέντα (χωρίς επιτυχία πάντως) με τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να διευθετήσουν το θέμα με το ποσοστό που έχουν κρατήσει οι Αρκάδες για τον αρχηγό του Τριφυλλιού, αποδεικνύει πόσο πιστεύουν ότι ο παίκτης σύντομα θα πωληθεί. Ίδωμεν... 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags