Facebook Pixel Sportdog.gr | Πασχαλάκης: «Τυχερός που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-01-19 15:30:00

Πασχαλάκης: «Τυχερός που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πασχαλάκης: «Τυχερός που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γκολκίπερ του Δικεφάλου στην COSMOTE TV.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της COSMOTE TV και τον Μιχάλη Μελισσίδη και μοιράστηκε τις σκέψεις του για την ομάδα του, την αγωνιστική του πορεία, αλλά και για τους φαν του ΠΑΟΚ. Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσα εξομολογήθηκε ο 28χρονος άσος, στην εκπομπή SPORTSHOW με τον Πάνο Βόγλη, την Παρασκευή 19/1, στις 19.00 (COSMOTE SPORT 3HD).

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, μιλώντας για την καθιέρωσή του κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, δήλωσε: «Είναι πολύ ωραία περίοδος για μένα, προσπαθώ να ζω κάθε στιγμή, κάθε λεπτό και να δουλεύω όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ, για να καταφέρω πράγματα σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Πολλά παιδιά στην Ελλάδα έχοντας ταλέντο δεν παίζουν αυτή τη στιγμή. Είμαι τυχερός που βρίσκομαι εδώ και προσπαθώ να αξιοποιώ την κάθε μου μέρα». Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ρεκόρ που κατέγραψε, να κρατήσει το μηδέν στην εστία για 7 συνεχόμενα παιχνίδια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα προτιμούσα να πάρουμε το πρωτάθλημα κι ας μην είχα κανένα ρεκόρ».

Όσον αφορά στον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο ίδιος είπε: «Δεν έχουμε χάσει βαθμούς στην Τούμπα, και είναι ο 12ος παίκτης. Μπορεί να δώσει μια ώθηση στην ομάδα ώστε να έρχονται πιο εύκολα τα αποτελέσματα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags