Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή αποκάλυψη για Μολέντο και Ολυμπιακό!
| 2018-01-19 17:34:00

Φοβερή αποκάλυψη για Μολέντο και Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Φοβερή αποκάλυψη για Μολέντο και Ολυμπιακό!

Έβγαλε είδηση ο αντιπρόεδρος της Ιντερνασιονάλ!

Το θέμα του Ροντρίγκο Μολέντο φαίνεται να τελειώνει, με τον παίκτη να εγκαταλείπει οριστικά την προοπτική του δανεισμού στον ΠΑΟΚ και να καταλήγει από τώρα στην Ιντερνασιονάλ.

Πάντως, ο αντιπρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας, Ρομπέρτο Μέλο, υποστήριξε πως στην υπόθεση του έμπειρου στόπερ δεν ενεπλάκη μόνο ο ΠΑΟΚ, αλλά τον παίκτη προσπάθησε να πάρει ως δανεικό και ο Ολυμπιακός!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «revistacolorada»:

«Με τον Μολέντο υπογράψαμε προσύμφωνο για την 1η Ιουλίου και από την περασμένη εβδομάδα μερικές ομάδες από την Ελλάδα κατέθεσαν πρόταση για δανεισμό του. Είχαν, μάλιστα καταθέσει πρόταση αγοράς, αλλά ο Μολέντο αρνήθηκε και υπέγραψε προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ, οπότε η πιθανότητα ο Παναθηναϊκός να πουλήσει τον παίκτη δεν υπάρχει πια.

Οπότε, τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Ολυμπιακός προσπάθησαν να πάρουν τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πετύχει αυτόν τον δανεισμό , αλλά καταφέραμε κυρίως χθες να προοδεύσουμε σε αυτό το θέμα. Προχωρήσαμε αρκετά επισημαίνοντας την επιθυμία του παίκτη να έρθει να παίξει στην Ιντερνασιονάλ. Θα μπορούσε κάλλιστα να μείνει να παίξει άλλους 2-3 μήνες εκεί και να έρθει να αγωνιστεί εδώ τον Ιούλιο.

Αλλά αντιστάθηκε στην πίεση. Οπότε, θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες. Θα κοιτάξουμε αύριο να δούμε αν μπορέσουμε να τελειώσουμε με την υπόθεση και ο ποδοσφαιριστής να καταφέρει να έρθει στο Πόρτο Αλέγκρε μες στις επόμενες μέρες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags